Κομπλέ ο ΟΦΗ

Ο Νίκος Νιόπλιας, είδε όλους τους παίκτες του να μετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα, γεγονός που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ πηγαίνει χωρίς προβλήματα στο παιχνίδι τη Τρίτης (25/10) με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο.

Με προπόνηση που είχε όρεξη, κέφι και μεγάλη διάθεση απο τους παίκτες του ΟΦΗ, συνεχίστηκε την Κυριακή (23/10), το προπονητικό πογραμμα της ομάδας, για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τρίτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στην Ριζούπολη.

Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, στο ηλιόλουστο πρωινό της Κυριακής στο Ηράκλειο, αλλά και η προσμονή για το επίσημο παιχνίδι που έρχεται, έκαναν τους παίκτες του ΟΦΗ, να τα δώσουν ολα στην προπόνηση, που εγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μπήκε στην τελική της ευθεία.

Ο Νίκος Νιόπλιας, είδε όλους τους παίκτες του να μετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα, γεγονός που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ πηγαίνει κομπλέ στο παιχνίδι τη Τρίτης (25/10).

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ολοκληρώνεται με προπόνηση που θα γίνει την Δευτέρα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή, για το παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook