Σύνθημα νίκης από τον Μασάδο για την Ριζούπολη!

Ο ΟΦΗ μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ο Πορτογάλος μέσος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας έδωσε το κατάλληλο σύνθημα.

Ο 34χρονος Πορτογάλος μέσος του ΟΦΗ, είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δείχνει με την εμπειρία του, έτοιμος να προσφέρει και να βοηθήσει τον ΟΦΗ στην φετινή χρονιά.

Ο Μασάδο μιλάει ακόμη για την δίψα που έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ, για  να παίξουν επίσημο παιχνίδι, για την σκληρή δουλειά που έχουν κάνει τρείς μήνες στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ αναφέρεται και στην καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football league, για την οποία λέει ότι κάτι τέτοιο, δεν έχει συναντήσει ποτέ ξανά στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του Ούγκο Μασάδο στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr:

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ  με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο Ελλάδος:

«Θα πάμε για τη νίκη. Ολοι είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, για το Κύπελλο, καθώς το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει. Θα παίξουν δυο καλές ομάδες της Football league και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Εμείς θα πάμε για να δώσουμε τα πάντα και να το κερδίσουμε».

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο ΟΦΗ:

«Πιστεύω ότι είμαστε καλά. Μας έχει κουράσει η κατάσταση με την καθυστέρηση στο πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για τα επίσημα παιχνίδια.

Εχουμε το Κύπελλο μπροστά μας και βλέπουμε τώρα αυτό το παιχνίδι, περιμένοντας να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα».

Για τη νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος:

«Τι να πώ. Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαστε τρείς μήνες στο γήπεδο και δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο και βαρετό αυτό που συμβαίνει για τους παίκτες και πρέπει να μας καταλάβουν. Θέλουμε επίσημα παιχνίδια για να έχουμε κίνητρο και περιμένουμε την έναρξη».

Για την δουλειά που έχει κάνει ο ΟΦΗ και τους στόχους της φετινής χρονιάς:

«Εχουε πολύ καλή και δεμένη ομάδα. Εχουμε δουλέψει πολύ όλο το τιμ στο αθλητικό κέντρο. Είμαι βέβαιος ότι θα πάμε καλά».

Για την δική του παρουσία:

«Είχα ένα τραυματισμό στην αρχή, που με κράτησε πίσω ένα μήνα. Τώρα νοιώθω πολύ καλά. Εχω δουλέψει πολύ και μπορώ να δώσω πολλά στον ΟΦΗ. Είμαι σίγουρος για αυτό. Ηρθα για να τον βοηθήσω να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ. Αυτός είναι ο στόχος μου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook