Από τον Κισσαμικό στον… Απόλλωνα

Και από το πρωτάθλήμα στο Κύπελλο, το μυαλό όλων πλέον στον ΟΦΗ μετά την νέα αναβολή της σέντρας στην Φούτμπολ Λιγκ.

Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να είσαι πάντα προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα αφού δεν είναι σίγουρο, ακόμα και αν έχει οριστεί ένα ματς, οτι θα γίνει.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Φούτμπολ Λιγκ, όπου μετά το… πινγκ πονγκ ανάμεσα σε αναβολή ή όχι της έναρξής της, η… μπίλια έκατσε τελικά στην μη διεξαγωγή.

Η νέα αναβολή, με πιθανή ημερομηνία έναρξης στις 30 Οκτωβρίου, αναγκάζει άπαντες στον ΟΦΗ να αλλάξουν την… ρότα τους και από την προετοιμασία για το ματς πρωταθλήματος με τον Κισσσαμικό, να στραφούν στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα την προσεχή Τρίτη στην Ριζούπολη.

Σήμερα, οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό και από την Παρασκευή το πρωί ξεκινούν την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου.

Θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Παναθηναικό και Ηρακλή στο “Γεντί Κουλέ”. Το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναικός θα γίνει 29-30/11 και 1/12. Ενώ η αναμέτρηση ΟΦΗ-Ηρακλής θα διεξαχθεί στις 13-15/12. Οι ακριβείς ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων αυτών θα ανακοινωθούν από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ.
Εντωμεταξύ, ευχάριστα ήταν τα νέα στην προπόνηση της Τετάρτης καθώς οι περισσότεροι παίκτες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού, τις προηγούμενες ημέρες, μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα.Συγκεκριμένα οι Φαζός, Μπολάκης, Ροβίθης, Τουγλής προπονήθηκαν κανονικά και έδειξαν ότι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν. Το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμούς ακολούθησε ο Δερμιτζάκης, ενώ ατομικό συνεχίζει ο Κοντογιάννης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook