Ξεκινά, δεν ξεκινά… ξεκινά, δεν ξεκινά…

Με το… μάδημα της μαργαρίτας μοιάζει το… αλαλούμ που επικρατεί με το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, που τις ζυγές μέρες αρχίζει ενώ τις μονές αναβάλλεται…

Αηδία, για να μην πούμε καμία πιο βαριά κουβέντα, έχει καταντήσει το… κακόγουστο σήριαλ με την έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λγικ που μοιάζει με το… γιορφύρι της Αρτας. “Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν”!

Ενώ όλα έδειχναν… σέντρα το Σαββατοκύριακο, σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί η εκ νέου αναβολή για τις 30/10 και βλέπουμε, και το…γαϊτανακι της αβεβαιότητας να συνεχίζεται έχοντας κουράσει τους πάντες!

Μοιάζει με το… μάδημα της μαργαρίτας, ξεκινά, δεν ξεκινά…ξεκινά, δεν ξεκινά…Έλεος!

Σε κάθε περίπτωση η θέση του ΟΦΗ είναι ξεκάθαρη υπέρ της έναρξης το συντομότερο δυνατό. Στην συνεδρίαση της Football league που θα γίνει θα γίνει σήμερα στις 14.00 με κύριο θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος, ua δώσει το «παρών» ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης.

“Δεν πάει άλλο. Αν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει νόημα να ασχολούμαστε. Πληρώνουμε τρείς μήνες την μισθοδοσία παικτών και προπονητών και δεν έχουμε δώσει ακόμη ένα αγώνα πρωταθλήματος. Που θα πάει αυτό;», ανέφερε ο προεδρος.

Στην συνεδρίαση της Football league, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ  θα παραβρεθεί και ο νομικός σύμβουλος της ομάδας, Μανόλης Φωτάκης.

Εντωμεταξύ, ο Νίκος Νιόπλιας είδε τους τραυματίες Δερμιτζάκη, Φαζό, Μπολάκη, Ροβίθη, Τουγλή, Κοντογιάννη, να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο κάποιοι απο αυτούς ανεβάζουν στροφές.

Νέα προπόνηση για τον ΟΦΗ θα γίνει σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook