Είναι έτοιμος και θέλει να το δείξει στο γήπεδο…

Ο ΟΦΗ κινείται πλέον σε ρυθμούς Κισσαμικού αφού επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ το Σάββατο.

«Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football league» ανέφερε ο προπονητής του Νίκος Νιόπλιας, μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τον Α.Ο. Χανιά, (0-1) στα Περβόλια.

Η θέληση της Κρητικής ομάδας έγινε πράξη, αφού πρυτάνευσε η λογική οτι η μακροχρόνια αποχή μόνο κακό μπορεί να κάνει ανεξάρτητα από το οικονομικό κομμάτι, και έτσι μπαίνουμε επιτέλους σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το προσεχές Σάββατο (22/10) στις 16.00 στο γήπεδο του Μάλεμε στα Χανιά, θα κάνει πρεμιέρα ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football league, κόντρα στον Κισσαμικό, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοργανώτρια αρχή.

Το βάρος πλέον πέφτει στους τραυματίες Φαζό, Μπολάκη, Ροβίθη, Δερμιτζάκη, Τουγλή και Κοντογιάννη, που την Δευτέρα έκαναν ατομικό ενώ ο Κασμερίδης είναι άρρωστος, αν και οι περισσότεροι απο τους τραυματίες ανεβάζουν ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι κάποιοι απο αυτούς θα μπούν αυτήν την εβδομάδα στο κανονικό πρόγραμμα.

Το προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει σήμερα, Τρίτη (18/10), το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook