Φώναξε παρών ο Μπουρσέλης!

ΟΦΗ – Hρόδοτος 2-2 με τα γκολ των Μπουρσέλη, Ροβίθη ενώ για την ομάδα της Αλικαρνασσού σκόραραν οι Φραγκουλάκης, Νικολάου με ισάριθμα πέναλτι.

Ο 23χρονος μέσος επέστρεψε στην δράση πανέτοιμος και ο Νιόπλιας έβαλε ακόμα ένα όπλο στην φαρέτρα του εν όψει της πρεμιέρας.

Από τις 25 Αυγούστου ειχε να παίξει σε παιχνίδι ο Αντώνης Μπουρσέλης, όταν και ειχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον Πλατάνια. Σχεδόν έναν μήνα μετά επέστρεψε στην δράση παίζοντας για 45 λεπτά στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο πετυχαίνοντας το ένα από τα δυο γκολ του ΟΦΗ στο τελικό 2-2 που διαμορφώθηκε με τα γκολ των Μπουρσέλη, Ροβίθη ενώ για την ομάδα της Αλικαρνασσού σκόραραν οι Φραγκουλάκης, Νικολάου με ισάριθμα πέναλτι.

Από εκει και πέρα, το υπόλοιπα κομμάτι του παιχνιδιού περνάει σε δεύτερη μοίρα ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι θετικά ήταν τα πρώτα δείγματα γραφής του Χαλίφα Σουλέ. Ο μέσος από τις Κομόρρες έπαιξε σε όλο το παιχνίδι και έδειξε πως θα βοηθήσει σημαντικ τον ΟΦΗ από τον ερχόμενο Γενάρη όταν και θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.
Πατήστε F5 για να ανανεώνεται το κείμενο

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Σουλέ, Τουγλής, Χύσι, Φαζός, Μπουρσέλης, Ροβίθης, Μάνος, Κομεσίδης, Βρεττός, Κιάσσος

Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Φραγκουλάκης, Ζαφείρης, Κανδυλάκης, Μπαλάφας, Μπάμπης, Καργιωτάκης, Νικολάου, Γαρεφαλάκης, Παρθενιάδης, Αχιλλέως

Πρώτη εμφάνιση για τον Αντωνη Μπουρσέλη μετά τις 25 Αυγούστου και το φιλικό κόντρα στον Πλατανιά

16.06 / Ξεκίνησε 

4-1-4-1 από το Νιόπλια: Ο Κιάσσος παίζει δεξί μπακ, ο Τουγλής αριστερά με τους Κομεσίδη, Φαζό να παίζουν στο κεντρο. Μπροστά τους παίζει ο Χύσι, με τους Μπουρσέλη, Σουλέ στον άξονα – τους Ροβίθη – Βρεττό στα άκρα και τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης.

17′ Ωραία ενέργεια του Μάνου που πάτησε την μπαλα για τον Μπουρσέλη και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ

19′ Πρώτη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο με τον Φραγκουλάκη να κάνει το σουτ και τον Κασμερίδη να μπλοκάρει

31′ 1-1 για τον Ηρόδοτο. Ο Φαζός ανέτρεψε τον Ζαφείρη, ο Φραγκουλάκης το εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε για την ομάδα του

35′ Δεύτερο γκολ για τον ΟΦΗ. Ο Βρεττός έκανε ωραίο γύρισμα για τον Ροβίθη που ήρθε από πίσω και με πλασέ δίνει ξανά το προβάδισμα στον ΟΦΗ

16.52 / Τέλος ημιχρόνου 

17.04 / Σέντρα στο δεύτερο 45λέπτο

Δυο αλλαγές για τον ΟΦΗ με τους Μανιάδη, Όγκμποε να παίρνουν τις θέσεις των Μπουρσέλη, Ροβίθη.

Δευτερο πέναλτι για τον Ηρόδοτο. Ο Μυλωνάς το εκτέλεσε και ισοφάρισε σε 2-2.

60′ Σουτ Βρεττού, η μπάλα έφυγε μόλις αουτ

Καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Κιάσσος έβγαλε την σέντρα, ο Βρεττός ήταν μόνος απέναντι στον αλλά το πλασέ ήταν άστοχο με την μπαλα να φεύγει ψηλά αουτ.

Θετικά δείγματα γραφής από τον Χαλίφα Σουλέ που έδειξε ότι ειναι καλός τεχνίτης, βλέπει γήπεδο και θα βοηθήσει αρκετά τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook