Μπάρμπεκιου με… λύρα και λαγούτο στο «Βαρδινογιάννειο»

Μια πολύ όμορφη βραδιά για το ποδοσφαιρικό τμήμα, η ψησταριά πήρε… φωτιά στο ΒΑΚ με το μπάρμπεκιου να γίνεται υπό τους ήχους της λύρας του Γιώργου Γλυκόκοκαλου.

Στην όμορφη ομιλίτικη βραδιά το «παρών« έδωσαν ακόμη εκτός απο την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ (Πολεμαρχάκης, Ορφανάκης, Κουμαντάκης, Αποστολάκης), οι μέτοχοι του ΟΦΗ (Αντίπας Σηφάκης, Κώστας Αρχοντάκης, Γιάννης Φασουλάς, Παντελής Σαπουνάκης, Βασίλης Ζιδιανάκης, Γιώργος Πλουμάκης), γεγονός που έδειξε ότι ο ΟΦΗ και διοικητικά είναι «δεμένος» και ισχυρός.

Ακόμη, παρούσα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Δανδάλης, Σπυριδάκης, Αντωνακάκης, Καμπάκας), οι χορηγοί της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Σφακιανάκης και Νίκος Πλατάκης, ο πρόεδρος της γυκαικείας ομάδας του ΟΦΗ Ανδρέας Μανουσάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νικος Τζώρτζογλου με τον Γιώργο Βοζικάκη.

50 κιλά (!) κρέας ψήθηκαν στις ψησταριές που πήραν …φωτιά στο αθητικό κέντρο του ΟΦΗ και οι παίκτες της κρητικής ομάδας, πέρασαν μια «ζεστή» βραδιά, το …αλατοπίπερο της οποίας ήταν η παρουσία του κρητικού συγκροτήματος του Οφητζή λιράρη Γιώργου Γλυκοκόκαλου, ο οποίος έχει συνθέσει το ιδιαίτερα αγαπητό τραγούδι για τους φίλους του ΟΦΗ «90 χρόνια ασπρόμαυρης ζωής».

Ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος με τη λίρα του και ο Λευτέρης Χριστοδουλάκης με το λαγούτο του, εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη, με τους παίκτες του ΟΦΗ , σαν μια ωραία παρέα να τραγουδούν και να στέλνουν «μυνήματα» ότι η ομάδα αυτή έχει πια ξαναγίνει οικογένεια και αυτό φαίνεται μέσα και έξω απο το γήπεδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης διασκέδασε μαζί με τους παίκτες και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και τη σημασία αυτό το κλίμα να διατηρηθεί όλη τη χρονιά, ώστε ο ΟΦΗ να επανέλθει εκεί που του αξίζει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook