Δύο μήνες και συνεχίζει…

Η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ παρατείνει την προετοιμασία του ΟΦΗ που έχει μπει πλέον στον τρίτο μήνα της…

H Football league ενημέρωσε και εγγράφως τον ΟΦΗ για την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που είχε αρχικά οριστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου, οπότε και επίσημα η προετοιμασία παίρνει παράταση.

Άπαντες περιμένουν τον ορισμό της νέας ημερομηνίας διεξαγωγής της έναρξης του πρωταθλήματος και μέχρι τότε προπονήσεις και ίσως φιλικό ή φιλικά.

Στις 18 Ιουλίου ξεκίνησε η προετοιμασία η οποία συνεχίζεται και μπαίνει πλέον στον τρίτο μήνα της!

Στον ΟΦΗ πάντως το κλίμα είναι πολυ καλό, η ομάδα προκρίθηκε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος και έτσι με απόφαση του προέδρου  Γιάννη Πολεμαρχάκη, σήμερα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα γίνει μπάρμπεκιου για το τεχνικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Αντώνης Μπουρσέλης ανεβάζει ρυθμούς και η αντίστροφή μέτρηση για να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα του ΟΦΗ, φαίνεται ότι έχει φτάσει.

Ο Νάστος, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς, αναμένεται να ξεκινήσει και αυτός από σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook