Μοίρασαν χρήματα οι μέτοχοι

Το ποσό των 60 χιλιάδων ευρώ μοιράστηκε σε παίκτες του ΟΦΗ και ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τους μετόχους της ομάδας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Τα χρήματα αυτά καλύφθηκαν αποκλειστικά απο τους μετόχους και αφορούν κυρίως σε προκαταβολές συμβολαίων, των μεταγραφών που έχει κάνει ο ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει ότι: «Περίπου 60 χιλιάδες ευρώ μοιράστηκαν σε παίκτες του ΟΦΗ, χρήματα που αφορούν σε προκαταβολές συμβολαίων και άλλες υποχρεώσεις που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα με αφορμή το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Τα χρήματα αυτά καλύφθηκαν αποκλειστικά από τους μετόχους, της υπό ίδρυση ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή οι μέτοχοι του ΟΦΗ, έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι θέλουν να βαδίσουν με κύριο χαρακτηριστικό τη συνέπεια στις υποχρεώσεις τους, όπως άλλωστε συνέβη και στην χρονιά που πέρασε».

Το σύνθημα των ανθρώπων του ΟΦΗ, είναι ότι η ομάδα θα προσπαθήσει και φέτος να διατηρήσει πάση θυσία την οικονομική της φερεγγυότητα και για το λόγο αυτό θα είναι αυστηρή, σε θέματα διαπραγμάτευσης, καθώς δεν θέλει να ξεφύγει ούτε ένα ευρώ από το μπάτζετ, που έχει αποφασίσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook