Στην τελική ευθεία οι υποθέσεις μέσου και αμυντικού

Σήμερα αναμένεται στο Ηράκλειο ο Μπλάζιτς ενώ σε καλό δρόμο βαδίζει και η μεταγραφή του Μίκιτς. Παραμένουν “ανοικτό” το θέμα της απόκτησης επιθετικού αλλά στον ΟΦΗ δεν βιάζονται…

Μία ακόμα μέρα πέρασε για τον ΟΦΗ χωρίς μεταγραφικές εξελίξεις, οι οποίες όμως αναμένονται σήμερα αφού έρχεται στο Ηράκλειο ο Μπλάζιτς.

Έτσι θα “κλείσει” το θέμα της απόκτησης του μέσου ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η μεταγραφή του Μίκιτς στον ΟΦΗ. Ο Σέρβος αμυντικός “αρέσει” στον Νιόπλια και οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να τον φέρουν στην Κρήτη.

Το θέμα του επιθετικού παραμένει “ανοικτό”, με την περίπτωση του Κόστλι να παρουσιάζει δυσκολίες αλλά στον ΟΦΗ δεν βιάζονται για την τελική επιλογή. Επίσης το σίριαλ της παραμονής του Καλέ συνεχίζεται με τις πληροφορίες να αναφέρουν οτι αν τελικά “χαλάσει” θα αντικατασταθεί με Λατινοαμερικάνο ποδοσφαιριστή που έχει παίξει στο Ελλάδα στο παρελθόν.

Και όλα αυτά ενώ ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με το πρόγραμμα της Τετάρτης (27/7) να περιλαμβάνει μια προπόνηση (πρωί).

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Μάνος, Μιλοσάβλιεφ και Μασάδο, ενώ άδεια για προσωπικούς λόγους πήρε ο Μακρίδης, ο οποίος θα επιστρέψει στο σημερινό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα).

Διπλή προπόνηση υπάρχει και την Παρασκευή (29/7), ενώ το Σάββατο (30/7) θα γίνει μια προπόνηση. Την Κυριακή (31/7) οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook