Μπλάζιτς, Μίκιτς και… επιθετικός

Προς υλοποίηση οδεύει η φράση της διοίκησης της ΟΦΗ για τις μεταγραφικές της υποθέσεις, που αναφέρει πως: “Ο ΟΦΗ συνεχίζει την ολοκλήρωση του μεταγραφικού του σχεδιασμού, με 2-3 ακόμη παίκτες πρώτης γραμμής”.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι δύο από τρεις “ανοικτές” μεταγραφικές υποθέσεις του ΟΦΗ αν λάβουμε υπόψην μας και την φράση της διοίκησης πως:  “Ο ΟΦΗ συνεχίζει την ολοκλήρωση του μεταγραφικού του σχεδιασμού, με 2-3 ακόμη παίκτες πρώτης γραμμής”.

O ΟΦΗ εστιάζει το ενδοαφέρον του σε παίκτες του άξονα, άμυνα – κέντρο και επίθεση. Και αν για τον επιθετικό στον ΟΦΗ δεν βιάζονται, σταθμίζοντας τα δεδομένα και… “ξεψαχνίζοντας” τις περιπτώσεις στις άλλες δύο θέσεις τα πραγματα είναι ξεκάθαρα.

Ο Μπλάζιτς εκτός απροόπτου θα είναι η 10η μεταγραφή του ΟΦΗ αφού ο παίκτης είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Νίκου Νιόπλια.

Ο 31χρονος μέσος αναμένεται στο Ηράκλειο, σήμερα, Πέμπτη για τις τελικές συζητήσεις και εφ’ όσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα.

Από κει και πέρα ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να κλείσει και τον Νίκολα Μίκιτς, τον Σέρβο αμυντικό που έχει «ξετρελάνει» το τεχνικό του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook