Φωτάκης: “Όλοι αναγνωρίζουν το μέγεθος του ΟΦΗ”

Ο Μανώλης Φωτάκης εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στην συνεδρίαση της Football League και μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τις πρώτες του εντυπώσεις εν όψει της νέας χρονιάς.

“Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει μια νέα κατάσταση στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Το πρωτάθλημα είχε μπει σε ένα τέλμα με ομάδες που βουλοπλέουν και είναι στα όρια να καταρρεύσουν ενώ δεν υπάρχουν πόροι, αφού μέχρι τώρα οι μοναδικοί που υπήρχαν ήταν από τα τηλεοπτικά και φέτος είναι σε εκκρεμότητα. Ο κύριος Σφακιανάκης είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει συλλογικά τα προβλήματα και για παράδειγμα χθες έβαλε σε συζήτηση το θέμα της εκτελεστικής επιτροπής” είπε αρχικά ο έγκριτος νομικός που στην συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο πρόεδρο της Football League: “Μας είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Σφακιανάκης ότι “θέλω να σας κοιτάζω και να με κοιτάζετε στα μάτια. Να είμαστε όλοι μαζί. Ελπίζω ότι κάποιες παρεμβάσεις που θα γίνουν, θα οδηγήσουν προς την βελτίωση του προϊόντος γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει απαξιωθεί πλήρως. Μάλιστα, το είπα και χθες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. ότι όπως και ο ΟΦΗ έκανε restart, έτσι το ίδιο κάνει και τώρα η Football League. Όλοι σέβονται τον ΟΦΗ αναγνωρίζοντας το μεγάλο μέγεθος που έχει ως σύλλογος”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις διαδικασίες που γίνονται για την σύσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: “Σαν υπό σύσταση ΠΑΕ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, όλα κινούνται σωστά. Ήδη, η ομάδα έχει πάρει ΑΦΜ και έχει ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό όπου έχουν ήδη καταβληθεί τα χρήματα για το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook