Αποφασίστηκε η ίδρυση της νέας ΠΑΕ

To Gentikoule βρίσκω τέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη όπου αποφασίστηκε η ίδρυση της νέας ΠΑΕ. “ΠΑΕ ΟΦΗ 1925” η νέα ονομασία.

– Αποφασιστηκε ομόφωνα η ίδρυση της νέας ΠΑΕ.

– Το νέο όνομα της Ανώνυμης Εταιρείας θα είναι ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης που τόνισε: “Ειναι ιστορική ημέρα γιατι έναν χρόνο μετά την πτώση της ομάδας στην Γ εθνική πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση για να αποφασίσουμε την ίδρυση της νέας ανώνυμης εταιρείας. Είμαστε χαρούμενοι για την επιλογή των ατόμων που απαρτίζουν την διοικούσα έτσι είμαστε χαρούμενοι και σήμερα με το νέο βήμα”.

Στις 300.000 ευρώ καθορίστηκε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο Μανώλης Φωτάκης ακολούθως πήρε τον λόγο και είπε: “Ειναι πραγματικά ιστορικές στιγμές. Πέρυσι την άνοιξη ο ΟΦΗ ήταν στα τάρταρα και τώρα ξαναγεννιέται. Ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση της ΠΑΕ υποβλήθηκε στο υπουργείο ανάπτυξης και το μόνο που απομένει ειναι κάποιες επιστολές για να διαγραφεί από τα μητρώα”.

Θα διατεθούν 10.000 μετοχές των 30 ευρώ. 

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Αντίπας Σηφάκης είπε πως: “Ειναι διαφορετικό ο Ερασιτέχνης και διαφορετικό η Ανώνυμη Εταιρεία. Η ΠΑΕ βάζει λεφτά, πληρώνει, εχει την ευθύνη για τους ποδοσφαιριστές. Οι 300.000 ευρώ μπήκαν ως μετοχικό κεφάλαιο ως έναρξη. 300.000 ευρώ δεν φτάνουν ούτε για τους παίκτες που έμειναν τώρα στην ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook