Έμεινε και ο Κοιλιάρας: «Ήθελα να μείνω στον ΟΦΗ»

Συνεχίζεται το μπαράζ ανανεώσεων για τον ΟΦΗ με τον σύλλογο να ανακοινώνει την παραμονή του Γιάννη Κοιλιάρα.

Στην δήλωση που έκανε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Γιάννης Κοιλιάρας, ανέφερε ότι«είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στην ομάδα, ώστε να ολοκληρώσουμε το στόχο, που είναι η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ. Ηθελα να μείνω και να βοηθήσω τον ΟΦΗ και στην Β’ Εθνική, που είναι μια δύσκολη κατηγορία στην οποία έχω αγωνιστεί και έχει δυνατές ομάδες. Πιστεύω όμως ότι ο ΟΦΗ με την δυναμική που έχει καιν τον κόσμο του, θα τα καταφέρει».

Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Μετά από μια γεμάτη χρονιά στην Γ’ Εθνική, όπου βοήθησε και αυτός σημαντικά τον ΟΦΗ στην  άνοδο, ο Γιάννης Κοιλιάρας ανανέωσε και αυτός την συνεργασία του με την κρητική ομάδα και θα παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου στην Football league.

Ο Κοιλιάρας την Τρίτη (28/6) το μεσημέρι έβαλε την υπογραφή του στη συμφωνία του για ένα ακόμη χρόνο με τον ΟΦΗ, μετά από συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Λαμπράκη.

O ΟΦΗ συνεχίζει τις ανανεώσεις για την επόμενη περίοδο με τους Μπολάκη, Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Φουκαράκη, Φαζό, να έχουν ήδη κλείσει, ενώ στις μεταγραφές έχει αποκτηθεί ο Ογκμποε.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες συμφωνίες με παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ, μέσα απο τον σχεδιασμό που γίνεται σε ανανεώσεις  και μεταγραφές.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Γιάννης Κοιλιάρας με τον Σταύρο Λαμπράκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook