Σήμερα σηκώνει την… κούπα του πρωταθλητή

Αφιερωμένη στα παιδιά θα είναι η σημερινή (19.00) γιορτή στο “Γεντί Κουλέ”, όπου θα γίνει η απονομή του τροπαίου στον ΟΦΗ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και της ανόδου στην Football league.

Σήμερα στις 7μμ στο Γεντί Κουλέ θα γίνει η τελετή απονομής του Κυπέλλου του πρωταθλητή του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής στον ΟΦΗ και όπως έχει ανακοινώσει η διοίκηση της κρητικής ομάδας, στόχος είναι μια λιτή τελετή χωρίς υπερβολές, αφιερωμένη στα παιδιά, τους αυριανούς φιλάθλους του ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, πέρα απο την απονομή, περιλαμβάνει πολλά δώρα για τους μικρούς φίλους του ΟΦΗ, αλλά και την δυνατότητα να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα απο τους ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ το κεντρκό σύνθημα της εκδήλωσης, είναι «Γιορτή-Συνάντηση των σημερινών πρωταθλητών με τους αυριανούς πρωταθλητές. Σας περιμένουμε για να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ με παιδικές φωνές.

-Να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα.

-Να νιώσουν τι εστί ΟΦΗ

-Να γεμίσουν με αναμνήσεις και δώρα

-Να γίνουν οι αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας».

Να σημειωθεί ότι κεντρικός χορηγός της εκδήλωσης θα είναι η VODAFONE.

«H είσοδος θα είναι ελεύθερη και στόχος είναι να γεμίσει το Γεντί Κουλέ με παιδικές φωνές. Να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα απο τους παίκτες μας, να νοιώσουν τι εστί ΟΦΗ, να γίνουν οι αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο ΟΦΗ.

Οπως τονίζει ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης: «Στον ΟΦΗ δεν ταιριάζει να πανηγυρίζει επειδή ανέβηκε απο την Γ’ Εθνική στην Β’ κατηγορία. Κάτι που είναι αυτονόητο. Οπως εξελίχθηκε η χρονιά, είναι βέβαια μια επιτυχία για μας, αλλά αυτό που θέλουμε στην εκδήλωση της Κυριακής, είναι να έρθουν τα παιδιά στο γήπεδο μας, να χαρούν μαζί μας και με τους παίκτες μας, να γίνουν ένα με την ομάδα μας. Αυτοί θα είναι άλλωστε οι αυριανοί φίλαθλοι του ΟΦΗ» τονίζει ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας.

Θα γίνει η απονομή του τροπαίου στους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουν τον κόσμο του ΟΦΗ για την συμπαράσταση του, στη φετινή στη φετινή χρονιά στην Γ’ Εθνική, να πουν καλό καλοκαίρι και να ανανεώσουν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά στην Football league.

Την απονομή θα κάνει εκ μέρους της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος Γ Εθνικής της Ομοσπονδίας Μιχάλης Τζανόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο, για αυτό το σκοπό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook