Η επιστρ-ΟΦΗ άρχισε…

Τα πανηγύρια για την άνοδο του ΟΦΗ καλά κρατούν αλλά μετά το… μεθύσι θα πρέπει να αρχίσει το “χτίσιμο” της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ώστε του χρόνου τέτοιο καιρό να υπάρξουν νέες χαρές για την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει.

Τέλος καλό όλα καλά για τον ΟΦΗ που παράφρασε την γνωστή ατάκα και στην περιπτωσή του ισχύει: “Oτι αρχίζει με… πόνο τελειώνει με χαρά”.

Ο ΟΦΗ έκανε μία μεγάλη ανατροπή ανόδου και γι΄αυτό το.. μεθύσι της επιτυχίας είναι έντονο και θα κρατήσει για αρκετές μέρες ακόμα.

Όταν τελειώσουν οι… χοροί θα πρέπει με ηρεμία και σωστές επιλογές να αρχίσει το “χτίσιμο” της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ώστε του χρόνου τέτοιο καιρό να υπάρξουν νέες χαρές για την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προσπάθεια άμεσης επιστρ-ΟΦΗς στην Σούπερ Λιγκ και το θετικό είναι οτι φέτος δεν πήγε στράφι μία χρονιά που πριν τα Χριστούγεννα έδειχνε χαμένη.

Το πάθημα του ξεκινήματος έγινε μάθημα και πλέον όλοι αισθάνονται δικαιωμένοι ενώ και ο κόσμος πήρε μία χαρά που την είχε ανάγκη…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook