Μπολάκης: “Όλα εξαρτώνται από εμάς”

Ο Μανώλης Μπολάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μάχη που δίνει ο ΟΦΗ, στάθηκε στην παρουσία του Κώστα Κιάσσου αλλά και στην πίστη που έχουν όλοι στις δυνατότητες τους.

Aναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Μπολάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά: “Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι καθοριστικά και ξεχωριστό. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε βαθμούς. Το έχουμε καταλάβει ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς”.

Για την προσαρμογή του ΟΦΗ στα γήπεδα με “πλαστικό” τάπητα: “Στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι δεν μας φοβίζει το πλαστικό και πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Η ομάδα προσαρμόστηκε σε αυτές τις συνθήκες, ήρθαν νέα παιδιά, ήρθε ο κύριος Νιόπλιας και πλέον η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο. Μας βοήθησαν όλοι όσοι ήρθαν στην ομάδα”.

Για την παρουσία του Νίκου Νιόπλια: “Με κάθε προπονητή προσπαθούσαμε για το καλύτερο όμως ο κύριος Νιόπλιας έβγαλε τον καλύτερο εαυτό από κάθε ποδοσφαιριστή. Μας άλλαξε πρόσωπο και τη νοοτροπία”.

Για την ταυτόχρονη παρουσία του Κώστα Κιάσσου στην ίδια θέση: “Ήρθαν καλοί ποδοσφαιριστές, βοήθησαν πολύ την ομάδα και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα και αυτό μας κάνει όλους καλύτερους. Ο ανταγωνισμός με κάνει να βελτιώνομαι πολύ. Βλέπω και μαθαίνω από τον Κώστα γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Παίζουμε δίπλα σε παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να μαθαίνουμε τα καλύτερα”.

Για τις τελευταίες έξι αγωνιστικές: “Πιστεύουμε πλέον στους εαυτούς μας και βγάζουμε σιγουριά. Δεν μου αρέσει να κοιτάζω μακρυά, προς το παρόν κοιτάζουμε το παιχνίδι της Κυριακής και πιστεύω πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook