Kινήθηκε στο… πάνω ράφι και τώρα πρέπει να γίνει το αφεντικό του ομίλου του

Ο ΟΦΗ έκανε δυναμικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα τον Γενάρη και τώρα θέλει να δρέψει τους καρπούς και να γίνει ο κυρίαρχος του ομίλου του ώστε να κάνει την ανατροπή ανόδου.

Ο “καυτός” μήνας Φλεβάρης ξεκίνησε για τον ΟΦΗ και ολοκληρώθηκαν οι δυναμικές κινήσεις του, από το…πάνω ράφι όπως λέμε, σε όλα τα επίπεδα ώστε να μπει στην συνέχεια του πρωταθλήματος με τον… αέρα του φαβορί.

Η Κρητική ομάδα “καίγεται” για νίκες… χθες και θέλει να κάνει την ανατροπή ανόδου μετά τον… αναιμικό πρώτο γύρο που έκανε.

Το προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ ακολουθούν πλέον όλες οι μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο (Γουόρντεν, Μπουρσέλης, Φουκαράκης, Καλέ, Πίτσος, Χαντί, Νάστος, Τουγλής) και ήδη έχουν άπαντες πέσει μετα… μούτρα στην δουλειά.

Το παιχνίδι της Κυριακής με την Α.Ε Ηράκλειο στο “Γεντί Κουλέ” είθε να είναι το εφαλτήριο για την συνέχεια και ειδικά το επόμενο ματς στην Κηφισιά θα είναι το ματς της χρονιάς, έως το επόμενο, όπου θα κριθούν εν πολλοίς οι ελπίδες που υπάρχουν για να ανατρέψει την βαθμολογική κατάσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook