Άμεσο μοντάρισμα και μετά αντεπίθεση…

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει μπροστά του δύσκολο έργο αλλά δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και πρέπει η βαθμολογική αντεπίθεση του ΟΦΗ να είναι άμεση.

“Τον Γενάρη δεν “χτίζεις” ομάδα απλά κάνεις μερικά… μερεμέτια” λέει ένα αξίωμα στο ποδόσφαιρο. Στην περίπτωση του ΟΦΗ δεν έγινε ακριβώς “γκρέμισμα” των θεμελίων αλλά έγινε μία τόσο γερή… ανακαίνιση και ανανεώθηκε το ρόστερ του κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Άλλαξε και ο προπονητής και με άλλον… αέρα θα κινηθεί θέλοντας αποτελέσματα… χθες για να ανατρέψει την κατάσταση και να προλάβει το τρένο της ανόδου. Το μοντάρισμα πρέπει να είναι… εξπρες.

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε τη Δευτέρα (1/2) το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ανέστης Νάστος. Πλέον το προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ ακολουθούν όλες οι μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο (Γουόρντεν, Μπουρσέλης, Φουκαράκης, Καλέ, Πίτσος, Χαντί, Νάστος, Τουγλής).

Το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Αλέξης Περογαμβράκης. Ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα (1/2) ακολούθησαν ο Ζντράβκο Πόποβιτς και ο Σακλαμάκης.

Σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν ρεπό και από την Τετάρτη (3/2) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με την Α.Ε Ηρακλείου στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογάννης”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook