Λύτρωση από την άσπρη βούλα για τον ΟΦΗ

Παρακολουθήστε LIVE και λεπτό προς λεπτό από τον Athletic Radio 104,2 και το athleticradio.gr την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Με το άγχος και την πίεση να υπάρχει και να είναι ήδη μεγάλη μετά τις γκέλες με Ζωνιανά και Βάρη, ο ΟΦΗ δεν είχε άλλο δρόμο να κοιτάξει πέραν εκείνου της νίκης. Το άγχος και η πίεση που υπήρχε, ήταν υπαρκτή μέσα από την εικόνα της ομάδας που παρότι είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν πραγματοποίησε εμφάνιση – τέτοια που να ικανοποιήσει (και δικαιολογημένα) τον κόσμο. Μάλιστα, το “στείρο” πρώτο ημίχρονο και το 0-0 είχε ως αποτέλεσμα τις έντονες αποδοκιμασίες από την πλευρά του κόσμου που είχε όλο το δίκιο με το μέρος του.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ίδια και ανάλογη και ευτυχώς για τον ΟΦΗ η λύση ήρθε από την βούλα του πέναλτι με τους Πόποβιτς, Περογαμβράκη να ευστοχούν και να δίνουν τη νικη στον ΟΦΗ με 2-0.

Το παρήγορο του αγώνα με τον Ατρόμητο είναι μόνο η νίκη γιατί η εμφάνιση, δυστυχώς, ήταν μια από τα ίδια – σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook