Αν και απογοητευμένοι, συνεχίζουν…

Τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ ξεκαθάρισαν ότι θα παραμείνουν στο τιμόνι της ομάδας για να παλέψουν για την άνοδο. Εξέδωσαν ανακοίνωση με μηνύματα. Αισιοδοξία για το μείον έξι.

Ο προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να αλλάξει πρόσωπο και να μπορέσει να παραμείνει στο στόχο της ανόδου στην Γ Εθνική, αποτέλεσαν κύρια θέματα συζήτησης, στην πολύωρη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε την Τρίτη (24/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ εξέφρασαν την απογοήτευση τους για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο ξεκαθάρισαν ότι θα παραμείνουν στο τιμόνι της ομάδας, για να παλέψουν για την άνοδο, η οποία πιστεύουν ότι δεν έχει χαθεί, παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία.

Εκ μέρους της διοίκησης του ΟΦΗ εκφράστηκε και ένα μήνυμα δυσαρέσκειας προς μερίδα φιλάθλων του ΟΦΗ, οι οποίοι αποδοκίμασαν μέλη της διοίκησης, στο παιχνίδι με τα Ζωνιανά, κάνοντας λόγο για άδικη συμπεριφορά, απέναντι σε ανθρώπους που προσφέρουν χρόνο και χρήμα στον ΟΦΗ, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, όπου άλλοι είναι οι υπεύθυνοι που σήμερα ο ΟΦΗ αγωνίζεται στην Γ Εθνική.

Στην ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ αναφέρει:
«Κλείνουμε τα αυτιά μας και προχωράμε όλοι μαζί. Ο στόχος της ομάδας παραμένει ο ίδιος και δεν είναι άλλος απο την άνοδο. Υπάρχει σίγουρα απο όλους μας ένας μεγάλος προβληματισμός, γιατί παρά την προσπάθεια μας και τη συνέπεια μας σε ότι αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα αποτελέσματα αλλα και η εικόνα της ομάδας, είναι πολύ μακριά απο αυτό που θέλουμε.

Για το θέμα αυτό τις επόμενες ημέρες θα γίνουν μια σειρά απο ενέργειες, σε μια προσπάθεια να αλλάξει η εικόνα και να χαραχθεί μια νέα πορεία.

Χρόνος και δυνατότητες υπάρχουν. Αρκεί να υπάρχει ενότητα και πίστη στο στόχο. Τίποτα δεν έχει χαθεί.
Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ απέναντι σε άδικες συπεριφορές που σίγουρα αδικούν πρόσωπα που έχουν ανιδιοτελή σκοπό και μπήκαν στον ΟΦΗ μόνο για να δώσυν και όχι για να πάρουν, επισημαίνει ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια της.

Και καλεί συμπαραστάτη στην προσπάθεια αυτή, όλο την υγιή κόσμο του ΟΦΗ, που βλέπει την προσπάθεια που έχει γίνει. Αναλάβαμε μια κατάσταση απο το μηδέν και με τεράστιες δυσκολίες που έχουμε συναντήσει, προσπαθούμε να δώσουμε ξανά ένα όραμα σε αυτήν την ομάδα.

Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί πάνω απο απ’όλα αγαπάμε τον ΟΦΗ. Μπήκαμε για να προσφέρουμε και να δώσουμε χρόνο και χρήμα και όχι να πάρουμε» καταλήγει η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ.

Εντωμεταξύ, η υπόθεση του -6 και οι ενέργειες που έχουν γίνει απο την πλευρά της διοίκησης του ΟΦΗ, ήταν απο τα θέματα που επίσης απασχόλησαν τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Ο ΟΦΗ έχει ήδη αναθέσει σε ένα επιτελείο έμπειρων νομικών την υπόθεση αυτή και εκφράζει την αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα έχει αίσια έκβαση στο Διαιτητικό δικαστήριο, στο οποίο και θα προσφύγει ο ΟΦΗ. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι την υπόθεση θα την κερδίσουμε και οι Τακτικοί δικαστές που θα δικάσουν την υπόθεση αυτή, θα αποδέχθούν το δίκαιο αίτημα του ΟΦΗ, για την αντισυνταγματικότα της φωτογραφικής αυτής διάταξης και τη μη επιβολή της ποινής» καταλήγει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.

Τέλος, δείπνο στην ταβέρνα «Αρχοντικό» στη Ρογδιά θα παραθέσουν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος στην ομάδα του ΟΦΗ την Τετάρτη (25/11) το βράδυ. Στο δείπνο θα είναι παρόντα όα τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ, αλλά και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook