Ομάδα σε… απόγνωση

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στα.. όρια του και οι μέρες που διανύουμε είναι κρίσιμες από κάθε άποψη αφού η ομάδα είναι… άρρωστη και δεν ξέρει που θα βρει το φάρμακο (αν βέβαια υπάρχει).

Το κλίμα στον ΟΦΗ είναι… βαρύ και ασήκωτο και δεν υπάρχει ούτε η ψυχραιμία της… μεθεπόμενης μέρας για να ληφθούν αποφάσεις γιατρείας.

Η ήττα από τον Ερμή Ζωνιανών άνοιξε τους… ασκούς του Αιόλου και αναμένονται εξελιξεις σήμερα στο Δ.Σ μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση που μοιάζει μη αναστρέψιμη. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και η ομάδα είναι άρρωστη.

Το θέμα είναι όχι αν θα πάρει το σωστό φάρμακο αλλά αν υπάρχει τέτοιο που να τον βγάλει από το… τέλμα που βρίσκεται. Ο ΟΦΗ προσπαθεί να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με προπόνηση που έγινε την Δευτέρα (23/11) το μεσημέρι οι παίκτες του ΟΦΗ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο Πειραιά, στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Ο Τζέκος που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ο Ευσταθίου που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, έκαναν θεραπεία. Την Τρίτη (24/11) οι παίκτες του ΟΦΗ, έχουν ρεπό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook