Αποκλειστικό: Φέρνει τον Μιλοσάβλιεβ ο ΟΦΗ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο 28χρονος (01/02/1987) Σέρβος μεσοεπιθετικός έρχεται στο Ηράκλειο την Δευτέρα για να συζητήσει με τον ΟΦΗ που είναι πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή.

Μπορεί ο Νίκος Γκουλής να κράτησε «κλειστά χαρτιά» για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάστασν με τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ που τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό. Μάλιστα, ο Μιλοσάβλιεβ αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο και είναι πανέτοιμος ενώ από την ομάδα της Βοιωτίας ειδοποιήθηκε ότι δεν υπολογίζεται για την συνέχεια της χρονιάς και έμεινε ελεύθερος. Παρότι δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή low budget, στην διοίκηση του ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε ακόμα μια μεταγραφή για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ εν όψει του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Ο Μιλοσάβλιεβ αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό τον τελευταίο 1,5 χρόνο όπου μέτρησε 38 συμμετοχές, 6 γκολ και 4 ασίστ. Ο Σέρβος έρχεται στο Ηράκλειο την Δευτέρα προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τον ΟΦΗ και εφόσον πάνε όλα καλά τότε η ομάδα θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε ακόμα μια σημαντική μεταγραφή που θα ισχυροποιήσει το ρόστερ της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook