Γκουλής: «Η διάρκεια είναι που μετράει…»

Ο Νίκος Γκουλής δήλωσε συγκινημένος από την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος του ΟΦΗ και άφησε ανοικτά τα πάντα για την πραγματοποίηση ακόμα μιας μεταγραφής.

Αρχικά, η πρώτη τοποθέτηση του Νίκου Γκουλή: «Πιστεύω ότι η Κηφισιά είναι μια οργανωμένη ομάδα και που μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Κατά τα άλλα, η επιμονή και η υπομονή ήταν οι λόγοι της επιτυχίας. Αυτή η ομάδα κουβαλάει ένα τεράστιο όνομα, οι παίκτες είχαν μέσα τους ανάμεικτα συναισθήματα, ήθελαν να κερδίσουν αλλά αυτό λειτουργεί αντίστροφα. Τα πολλά λόγια περιττεύουν. Πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας, μας ενδιαφέρει να πρωταγωνιστεί αυτή η ομάδα. Πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο γιατί όλοι είδατε σε ένα παιχνίδι Γ Εθνικής πόσος ήταν μέσα στο γήπεδο. Όλοι πρέπει να είμαστε με ιδιαίτερη αφοσίωση για να πάει καλά η ομάδα. Η διάρκεια είναι που μετράει».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ: «Όταν κάνουμε μια μεταγραφή, να ξέρουμε για ποιον λόγο θα την κάνουμε. Δεν κάνουμε μεταγραφή για να κάνουμε. Θα αξιολογήσουμε όσο καλύτερα γίνεται και σε αυτήν την φάση δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον παίκτη που να είναι ιδιαίτερα χαρισματικός».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook