Έσπασε το ρόδι με τον captain o ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ πάτησε την Κηφισιά που δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία σε όλο το ματς και αγχωμένος από την πίεση πήρε τη νίκη χάρις σε γκολ του Αλέξη Περογαμβράκη.

Τις βάσεις για την αντεπίθεση έβαλε ο ΟΦΗ με την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας την Κηφισιά με 1-0 χάρις στο γκολ του αρχηγού του στο 81ο λεπτό. Στο πρώτο παιχνίδι του Γκουλή στον πάγκο, ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος της Κηφισιάς σε ολόκληρο το 90λεπτο και θα μπορούσε να είχε πάρει μια πιο άνετη νίκη αν δεν υπήρχε το άγχος για την πρώτη νίκη – κάτι που υποχρέωσε τους παίκτες να εμφανιστούν αγχωμένοι και σφιγμένοι.

Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Πόποβιτς και τον Γουμάγια να κάνει δύο σπουδαίες επεμβάσεις με αποτέλεσμα να διατηρήσει το 0-0 στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ενώ ο Γκουλής τον παρέταξε με 4-2-3-1 και δύο νέα πρόσωπα στην 11αδα, τους Βιγιαφάνε και Κώτσιο. Ο τελευταίος ήταν ανίκητος στην άμυνα δίνοντας ποιότητα και εγγύηση στα μετόπισθεν ενώ ο Αργεντινός ήταν καλός στο πρώτο 45λεπτο αλλά στο δεύτερο έμεινε από δυνάμεις. Παρ όλα αυτά, ο ΟΦΗ κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ των δύο πρώτων αγωνιστικών και έδειξε πως με την εμφάνιση του ξεκινάει την αντεπίθεση που θέλει μόνο νίκες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook