Δεν… βλεπόταν ο ΟΦΗ στο Ατσαλένιο

Πραγματοποιώντας την χειρότερη εμφάνισή του στα φιλικά ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα και εμφανιζόμενος κατώτερος των προσδοκιών ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΟΑ.

Ένα ακόμα φιλικό ματς, το έβδομο από το ξεκίνημα, έδωσε ο ΟΦΗ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, με αντίπαλο τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο αυτή την φορά.

Η ομάδα του Σεροπιάν πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνισή της στα φιλικά ματς. Εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών, έκανε κάποιες ελάχιστες φάσεις στο τέλος ενώ κυνηγούσε το σκορ και φυσιολογικά ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΟΑ.

Περίπου 500 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο με την εξέδρα σχεδόν να γεμίζει.  

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με σύστημα 4-3-2-1

Με “Κάσμε” γκολκίπερ, δεξί μπακ τον Μπολάκη, αριστερό τον Κοιλιάρα, στόπερ τους Παπατζίκο – Ραπτάκη, αμυντικά χαφ τους Γκούμα και Πιθαρούλη, ελεύθερο τον Φραγκουλάκη, δεξία και μπροστά τον Καναβέτα, αριστερά και μπροστά τον Μαρτσάκη και σέντερ φορ τον Πέντσα.

Ο ΠΟΑ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε την πρώτη ευκαιρία του ματς στο 10΄με τον Μπουτσάκη που έστειλε την μπάλα άουτ από καλή θέση.

Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε σαφώς επηρεασμένος από τον πλαστικό τάπητα του γηπέδου του Ατσαλένιου και η απόδοσή του βελτιώθηκε μετά το 15΄.

Στο 21΄μία σέντρα του Καναβέτα πέρασε αναξιοποίητη και λίγο μετά, νέα καλή σέντρα του Μαρτσάκη που δεν πρόλαβε την μπάλα ο Πέντσας.

Xωρίς κλασική φάση ο ΟΦΗ στο ματς στο πρώτο μισάωρο, εντοπίστηκε και πάλι πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι.

Στο 33΄η δεύτερη μεγάλη φάση για τον ΠΟΑ αφού μετά από γύρισμα του Τριανταφύλλου, το σουτ του Μπουτσάκη κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Η πρώτη φάση για τον ΟΦΗ έγινε στο 36΄όταν ο Πέντσας με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.  Στο 43΄νέα καλή φάση όταν μετά από πάσα του Γκούμα, το ψιλοκρεμαστό του Φραγκουλάκη πέρασε έξω.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα 0-0.

Με μία αλλαγή για τον ΟΦΗ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με τον Φαζό να μπαίνει στην θέση του Ραπτάκη ενώ στο 55΄ έγινε διπλή αλλαγή για τον ΟΦΗ στο 55΄με τους Πιθαρούλη – Μπολάκη να αποχωρούν και τους Κασαπάκη – Ευσταθίου να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο πρώτος κάνει ντεμπούτο με τον ΟΦΗ ενώ ο δεύτερος δοκιμάζεται από την Δευτέρα από τον Μουράτ Σεροπιάν και αν πείσει θα υπογράψει.

Στο 56΄φάουλ του Τριανταφύλλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κασμερίδη.

Στο 63΄ο ΠΟΑ απείλησε με τον Φραγκιαδάκη όταν το κοντινό του σουτ πέρασε άουτ και δύο λεπτά αργότερα, στο 65΄η ομάδα του Ατσαλένιου σκόραρε με τον Κ. Βρεττό μετά από λάθος του Παπατζίκου.

Στο 70΄ αντέδρασε ο ΟΦΗ με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοιλιάρα που πέρασε έξω. Στο 71΄τετ -α- τετ Φραγκιαδάκη άουτ, μεγάλη φάση για τον ΠΟΑ..

Στο ματς μπήκε και ο Μπάμπης για τον ΟΦΗ αλλά και ο Χίζι στην θέση του Πέντσα.

Στο 80΄ έχασε την ευκαιρία ο ΟΦΗ να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Παπατζίκου μετά από σέντρα του Ευσταθίου. Μία ακόμα φάση στο 85΄με δυνατό σουτ του Γκούμα που εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Ματαλλιωτάκης. Καλή φάση και στο 87΄μετά από σέντρα του Κοιλιάρα και άστοχο σουτ του Φαζού. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο ματς, με τον ΠΟΑ να επικρατεί με 1-0.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Μιχάλης Φραγκουλάκης, πριν από τιμήθηκε με ανθοδέσμη από την διοίκηση του ΠΟΑ για την προσφορά του στην ομάδα του Ατσαλένιου.

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Δαμιανάκη, Νικολόπουλο, Φαμπίνιο, Κουσίδη, Περογαμβράκη και Τζέκο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαχαριουδάκης.

Οι ενδεκάδες με τις οποίες ξεκίνησαν το ματς οι δύο ομάδες.

ΠΟΑ:
Χατζηθωμάς, Πετράκης, Γιακουμάκης, Βρεττός Κ., Ρουμπάκης, Πετράς, Χατζηανδρέου, Μπουτσάκης, Βρεττός Ν., Τριανταφύλλου, Φραγκιαδάκης,

ΟΦΗ:
Κασμερίδης, Μπολάκης, Ραπτάκης, Παπατζίκος, Κοιλιάρας, Γκούμας, Πιθαρούλης, Φραγκουλάκης, Καναβέτας, Πέντσας, Μαρτσάκης

Το athleticradio.gr βρέθηκε στο Ατσαλένιο και σας μεταφέρε LIVE και λεπτό προς λεπτό, σε real time, την εξέλιξη του φιλικού αγώνα.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook