Επιβεβαιώνουν στον ΟΦΗ οτι θα προβούν σε μία ακόμα μεταγραφή

Όπως τόνισε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης ενώ ο Γιώργος Βλαστός ανέφερε ότι: «Έχουμε μια γεμάτη ομάδα και η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο”.

Ο ΟΦΗ θα κινηθεί για μια ακόμη μεταγραφή ποιοτικού ποδοσφαιριστή στην επίθεση, όπως τόνισε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης, στο διοικητικό συμβούλιο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε την Τρίτη (25/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο κ. Πολεμαρχάκης ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης, για την πορεία της προετοιμασίας του ΟΦΗ, τις μεταγραφές που έχουν γίνει, αλλά και την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα.

«Αναζητούμε μια ακόμη κίνηση, για να ολοκληρώσουμε τις επιλογές μας. Δεν θα βιαστούμε. Υπάρχουν παίκτες που μας ενδιαφέρουν και τους εξετάζουμε. Θέλουμε να κάνουμε μια προσεκτική επιλογή, που θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα μας και θα της δώσει το κάτι παραπάνω» ανέφερε ο κ. Πολεμαρχάκης.

Στο Δ.Σ. της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, έδωσε το «παρών» και ο Γιώργος Βλαστός, ο οποίος ανέφερε για την ομάδα που χτίζει ο ΟΦΗ και προετοιμάζεται για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ότι «έχουμε μια γεμάτη ομάδα και είμαστε ευχαριστημένοι από την δουλειά που γίνεται μέχρι σήμερα. Η ομάδα μας είναι σε καλό δρόμο.

Όπως είπε και ο κ. Πολεμαρχάκης, κινούμαστε για μια ακόμη προσθήκη, με ένα ποιοτικό παίκτη και νομίζω ότι θα είμαστε πολύ καλά» ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Ο κ. Βλαστός αναφέρθηκε με θετικά σχόλια και για τους δυο νέους παίκτες του ΟΦΗ, τον Πατινιώτη και τον Ευσταθίου για τους οποίους ανέφερε ότι έχουν τα χαρακτηριστικά να βοηθήσουν σημαντικά τον ΟΦΗ.

Ντεμπούτο Ευσταθίου στο φιλικό με τον ΠΟΑ

Χωρίς τους τραυματίες Φαμπίνιο, Κουσίδη, Περογαμβράκη, Τζέκο θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (26/8) με τον ΠΟΑ (ομάδα Α1 ΕΠΣΗ) στο Ατσαλένιο (6μμ). Ο τεχνικός του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν προτίθεται να δώσει χρόνο στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Χρήστο Ευσταθίου, ενώ χρόνο θα πάρει και ο Στέφανος Μαρτσάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν υπολογίζονται για το φιλικό με τον ΠΟΑ και οι τραυματίες Δαμιανάκης-Νικολόπουλος.

 Αντύπας Σηφάκης: «Ομοψυχία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ»

Για τις σχέσεις με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δυο πλευρών το τελευταίο διάστημα, έκανε αναφορά στο Δ.Σ. της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, ο Αντύπας Σηφάκης, με αφορμή την συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές πριν από μέρες για θέματα του ΟΦΗ. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, κάνοντας την ενημέρωση για τα μέλη της διοίκησης, αναφορικά με τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση με την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ «υπάρχει ένα κλίμα ομοψυχίας και συναδελφικότητας σε όλα τα θέματα. Είμαστε μια οικογένεια και το εννοώ αυτό που λέω. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να συζητηθούν, όμως νομίζω ότι υπάρχει η καλή θέληση και από τις δυο πλευρές και όλα θα τακτοποιηθούν» ανέφερε ο κ. Αντύπας Σηφάκης. Με τις αναφορές του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, συμφώνησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτης Σπυριδάκης, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση της διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook