Ευσταθίου: «Ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει»

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Χρήστου Ευσταθίου με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να τονίζει πως γνωρίζει που βρίσκεται και τι πρέπει να κάνει για να βοηθήσει τον ΟΦΗ.

Ο Ευσταθίου, που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, αναφερόμενος στην συμφωνία του με τον ΟΦΗ, τόνισε πως «ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει. Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του και επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ο Ευσταθίου, τόνισε πως «την κατηγορία την ξέρω, γιατί την έχω παίξει στο παρελθόν με τη Λαμία. Ο ΟΦΗ είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας και όλοι θα τα δίνουν όλα για να τον κερδίσουν. Θα χρειαστεί προσοχή, αλλά πιστεύω ότι με την ποιότητα που έχει η ομάδα θα τα καταφέρει».

Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο 24χρονος εξτρέμ Χρήστος Ευσταθίου, ο οποίος υπέγραψε την συμφωνία του με τον ΟΦΗ και θα ενισχύσει την κρητική ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει στην Γ’ Εθνική.

Ποιος είναι
Ο Χρήστος Ευσταθίου, γεννήθηκε στις 7/11/1991 στη Θεσσαλονίκη. Αγωνίστηκε την τελευταία περίοδo στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Football league) αλλά έχει παίξει στο παρελθόν και σε Φωκικό (Β’ Εθνική), Γλυφάδα (Β’ Εθνική), Λαμία (Γ’ Εθνική).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook