Eπιτέλους δράση στον ΟΦΗ

Μετά από τόσους μήνες που δεν υπήρχε η παραμικρή αγωνιστική κίνηση, από Δευτέρα, που ξεκινάει η προετοιμασία, θα ξανά κυλήσει το… τόπι στην Κρητική ομάδα.

Από τις 21 Μαρτίου και την αποχώρηση του ΟΦΗ από την Σούπερ Λιγκ, έχουν γίνει πολλά και τώρα γίνεται μία νέα προσπάθεια που βρίσκει την ομάδα σε άλλη πραγματικότητα και κατηγορία που δεν του αρμόζει.

Μετά από τόσους μήνες απραξίας, από Δευτέρα, που ξεκινάει η προετοιμασία, θα ξανά κυλήσει το… τόπι στην Κρητική ομάδα και θα αρχίσουν να ξανά… ζεσταίνονται οι φίλοι της ομάδας. 

Ο δρόμος αναμένεται να είναι… ανηφορικός αλλά για να αποφευχθούν οι κακοτοπιές θα πρέπει να “χτιστεί” όσο καλύτερα γίνεται και με ορίζοντα διετίας και άμεσης επιστροφής εκεί που ανήκει.

Ο Σεροπιάν ξέρει καλά οτι έχει την ευθύνη μίας δύσκολης κατάστασης αφού τα φαβορί καλούνται να δείξουν στο γήπεδο την κυριαρχία τους, όμως υπάρχει πίστη, θέληση και το βάρος της φανέλας, συν τον κόσμο, που αποτελούν εχέγγυα επιτυχίας.

Από Δευτέρα και πάλι θα αρχίουμε να ασχολούμαστε με τα… αυτονόητα του ΟΦΗ και την αγωνιστική κυρίως καθημερινότητά, που η αλήθεια είναι έλειψε από την ομάδα και όλους μας για ένα πολύ μεγάλο διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook