«Μέσα σε 30 λεπτά είπα το ναι στον ΟΦΗ»

Ο Δήμος Τζέκος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, κράτησε χαμηλούς τόνους και σχολίασε την απόφαση του λέγοντας ότι «δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου».

«Δεν θα συζητούσα με άλλη ομάδα αυτής της κατηγορίας, πέραν του ΟΦΗ. Πέρυσι αγωνιζόμουν σε μεγαλύτερη κατηγορία αλλά μόλις με πήρε ο μάνατζερ μου και μου είπε για τον ΟΦΗ αποφάσισα μέσα σε μισή ώρα. Δεν το σκέφτηκα καν και πήρα αμέσως την απόφαση» ήταν τα πρώτα λόγια του υψηλόσωμου φορ που την προηγούμενη σαιζόν στην Football League πέτυχε 9 γκολ με την φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δήμος Τζέκος στον Athletic Radio 104,2

Για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής: «Μπορεί η κατηγορία να είναι χαμηλή και να έχει άλλά μειονεκτήματα αλλά ο ΟΦΗ δεν ανήκει εδώ. Δεν είναι μόνο η βαριά φανέλα που πολλοί παίκτες θα διάλεγαν να την φορέσουν αλλά είναι μπροστά σε οργάνωση, εγκαταστάσεις και πολλά άλλα».

Για την παρουσία του Μουράτ Σεροπιάν: «Εκτιμώ πολύ τον κύριο Σεροπιάν, δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά αλλά εκτιμώ το έργο του στα Χανιά όπου την οδήγησε στα πλέι – οφ ανόδου για την Σούπερ Λιγκ. Είναι ένας ανερχόμενος προπονητής, με όρεξη και δουλειά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τις συζητήσεις που είχε με τον ΟΦΗ: «Μίλησα με τον κύριο Σηφάκη και τον κύριο Πολεμαρχάκη και ένα στοιχείο που τους διακατέχει είναι ότι είναι ντόμπροι όπως το λέτε εδώ στην Κρήτη. Αυτό το στοιχείο με έπεισε να υπογράψω αμέσως, να μην υπάρξει καμία διαφωνία και να κλείσει άμεσα το θέμα».

Για το πως θα αντιμετωπίζεται ο ΟΦΗ: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε αρκετά και πολύ ώστε να κερδίζουμε εύκολα τα παιχνίδια. Όλες οι άλλες ομάδες θα έρχονται για να παίξουν κόντρα στον ΟΦΗ και αυτό δεν θα κάνει εύκολο το έργο μας. Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να πάρουμε την άνοδο».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ: «Δεν πρέπει να είμαστε υπερόπτες, ότι ερχόμαστε από μεγαλύτερη κατηγορία ή ότι είμαστε καλοί παίκτες. Ο προπονητής παίζει ρόλο για να βρούμε την ομοιογένεια μας, να είμαστε καλά στα αποδυτήρια και από μέρα σε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Έχω παίξει μια φορά ως αντίπαλος στο «Γεντί Κουλέ» και γνωρίζω τι συμβαίνει. Τους περιμένω για να τους νιώσω ως παίκτης της ομάδας και όχι αντίπαλος. Πρέπει και εκείνοι να κάνουν υπομονή προκειμένου να δουν την ομάδα στις μεγαλύτερες κατηγορίες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook