Προσπάθειες για διεύρυνση του σχήματος των επιχειρηματιών

Ο αριθμός των “7” που ενδιαφέρονται για τον ΟΦΗ ενδεχομένως να αυξηθεί ενώ στην επόμενη συνάντησή τους αναμένεται να κατανεμηθούν και οι αρμοδιότητές τους. Φαβορί ο Παπακαλιάτης για επικεφαλής.

Σε λίγες μέρες θα γίνει η κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον του ΟΦΗ, Γενική Συνέλευση, και οι επτά επιχειρηματίες που έχουν ήδη καταθέσει την πρότασή τους κάνουν τα πλάνα τους και ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ο αριθμός των επτά ίσως βέβαια να αλλάξει και ενδεχομένως να γίνει και.. διψήφιος καθώς υπάρχουν επαφές με 2-3 επιχειρηματίες, που είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Στην επόμενη πάντως συνάντησή τους αναμένεται να κατανεμηθούν και οι αρμοδιότητες του καθενός και θα κριθεί και ποιος θα είναι ο επικεφαλής της κίνησης. Πιθανότερος να αναλάβει επικεφαλής φαίνεται οτι είναι ο Μανώλης Παπακαλιάτης. Όποιος επιλεγεί θα είναι ένας μεταξύ ίσων.

Το σχέδιο των επιχειρηματιών βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή και αναμένεται το αμέσως προσεχές διάστημα να ανακοινωθεί, μέσω ενδεχομένως κάποιας Συνέντευξης Τύπου, το πλήρες πρόγραμμά τους για τον ΟΦΗ των επόμενων χρόνων και όχι μόνο της νεας χρονιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook