Το παράδειγμα της ΑΕΚ…

Και το αντι- παράδειγμα του Αρη, θα πρέπει να είναι οδηγός για την πορεία που θα χαράξει ο ΟΦΗ ώστε να επιστρέψει άμεσα εκεί που ανήκει.

Με το βλέμμα στο… αύριο αναμένονται οι εξελίξεις στον ΟΦΗ τις προσεχείς μέρες.

Στις όποιες αποφάσεις ληφθούν οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας στις 15/6 θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους την προοπτική και την άμεση επιστροφή εκεί που ανήκει, ώστε να μην… βολοδέρνει στις χαμηλές κατηγορίες.

Το παράδειγμα της άμεσης επιστροφής της ΑΕΚ στην Σούπερ Λιγκ, μετά τον υποβιβασμό της πριν από δύο χρόνια, θα πρέπει να είναι.. φάρος για το.. restart που επιβάλλεται να ξεκινήσει. Βέβαια στην ΑΕΚ υπήρξε ένας άνθρωπος που πήρε την ομάδα στην… πλάτη του, όμως το αποτέλεσμα των κινήσεων και οι διαδοχικές άνοδοι, είναι το ζητούμενο και το προσδοκώμενο από τους φίλους της ομάδας.

Υπάρχει όμως και το αρνητικό παράδειγμα του Αρη που άργησε και ακόμα… τρέχει για να σώσει την σεζόν και να ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ, μέσω μπαράζ που ακόμα δεν είναι σίγουρο οτι θα γίνουν.

Το αντί – παράδειγμα του Αρη θα πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους στον ΟΦΗ ως παράδειγμα προς αποφυγή για να μην χαθεί χρόνος, αλλά με καθαρό μυαλό να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις ώστε να μπουν οι βάσεις της άμεσης επιστροφής στα.. σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook