Στυλιανού: «Είναι άθλος που δεν διαλύθηκε ο ΟΦΗ»!

Ο Κύπριος γκαρντ του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον φετινό «άθλο» της ομάδας όπως τον χαρακτήρισε και αναφέρθηκε στην φετινή πορεία.

Στον Athletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Θέμελη μίλησε ο Νίκος Στυλιανού που αρχικά είπε πως «μοιάζει σαν άθλος αυτό που έχουμε πετύχει λόγω των προβλημάτων, κυρίως των οικονομικών όμως το επίπεδο που έχουμε ως ομάδα μας έφερε στο να πετύχουμε τον στόχο μας. Πλέον, θέλουμε μια νίκη για να σωθούμε μαθηματικά ή μια ήττα των άλλων ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο. Ο άθλος είναι ότι κατάφερε να υπάρχει η ομάδα και όχι να διαλύσει. Ήμασταν σε μια κατάσταση που τα προβλήματα ήταν σοβαρά».

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Στυλιανού στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” με τον Μανώλη Θέμελη:

Για το πώς ξεπέρασαν τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ: «Το μυστικό μας ήταν ο επαγγελματισμός που δείξαμε. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν πάει άλλο και να τα παρατήσουμε. Όμως δεν το κάναμε, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και πετύχαμε τον στόχο μας. Ακόμα και στην αρχή που κάναμε μαζεμένες ήττες, δεν είχαμε βγει εκτός στόχων. Με δύο νίκες ακόμα, θα μπορούσαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Δεν πιστεύω ότι βγήκαμε εκτός στόχων, μετά ακολούθησαν όλα τα προβλήματα και ήρθαν έτσι τα πράγματα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων. Υπάρχει μια ομάδα που ξεχωρίζει, που είναι η Καβάλα και από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ, η παρουσία του αποτελεί ένα κίνητρο για εμάς και η παρουσία του ήταν καταλυτική».

Για τη νίκη επί της Δόξας Λευκάδας: «Το βλέπαμε ως τελικό και όλοι ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη. Μπήκαμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και κάναμε την δουλειά μας κερδίζοντας αυτό το ματς».

Για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές: «Κερδίσαμε το Λαύριο εδώ και θα πάμε εκεί για να πάρουμε ακόμα μια νίκη. Στα τρία παιχνίδια που θα απομείνουν, εμείς θα δώσουμε το 100% για να κάνουμε τρεις νίκες».

Για τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ: «Μετά από τους πρώτους μήνες που ήταν όλα καλά. Από ένα σημείο και μετά, είχαμε οικονομικά προβλήματα, κυρίως με τις πληρωμές τα οποία ξεπερνάμε. Στην ομάδα βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι που προσπαθούν απλά υπάρχουν κάποια άλλα προβλήματα που δεν τους αφήνουν να βοηθήσουν τόσο πολύ. Πράγματι, πριν δύο μήνες είχαμε κάνει μια αποχή ώστε να δείξουμε ότι υπάρχει πρόβλημα στην καθημερινότητα μας».

Για το αν θα παραμείνει στον ΟΦΗ: «Ακόμα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση, μου αρέσει το Ηράκλειο και περιμένω να τελειώσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια συζητήση για τη νέα χρονιά. Θα μιλήσουμε για τις οφειλές και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την δική του παρουσία: «Είμαι ευχαριστημένος από την δική μου παρουσία όμως το πιο σημαντικό είναι η πορεία της ομάδας».

Για το μπάσκετ της Κύπρου: «Το Κυπριακό μπάσκετ βασίζεται κυρίως στους ξένους. Αυτό προσπαθούν να το αλλάξουν τα τελευταία χρόνια και από τη νέα σαιζόν έχουν αποφασίσει να μειώσουν τον χρόνο συμμετοχής σε ξένους αθλητές ώστε να δοθεί χρόνος σε Κύπριους αθλητές. Ακόμα υπάρχει κρίση στην Κύπρο όμως ακόμα η κατάσταση είναι αρκετά καλή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook