Σε εξέλιξη οι διαδικασίες…

Οι επαφές αναμένεται να κορυφωθούν το προσεχές διάστημα και σύντομα αναμένονται κινήσεις από άτομα που μπορεί να παίξουν μείζονα ρόλο στις εξελίξεις της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Μέχρι τις 18 Μαϊου που θα γίνει η Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ μεσολαβούν αρκετές μέρες ακόμα ωστόσο κάθε μέρα που περνάει αναμένεται να κορυφώνονται οι επαφές και διεργασίες για το… αύριο της Κρητικής ομάδας.

Το προσεχές διάστημα και σύντομα αναμένονται κινήσεις από άτομα που μπορεί να παίξουν μείζονα ρόλο στις εξελίξεις της ΠΑΕ ΟΦΗ. Επίσης θα θα διερευθυνθούν οι προθέσεις συγκεκριμένων ανθρώπων που ενδεχομένως να συνδράμουν στην νέα προσπάθεια.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε οτι ο Πρόεδρος της Διοικούσας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, θα βρεθεί για λίγες μέρες στο εξωτερικό χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστό αν αυτό το ταξίδι έχει σχέση με τις διοικητικές εξελίξεις της ομάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι όσο πλησιάζει η διεξαγωγή της Γ.Σ θα έχουμε και την δρομολόγηση των εξελίξεων για το “αύριο” της Κρητικής ομάδας και ίσως να έχουμε κάτι “χειροπιαστό” και εντός της τρέχουσας βδομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook