Βατσινάς: Δύο με τρεις μεταγραφές

Με 100 φιλάθλους περίπου να δίνουν το παρών πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ στο ΒΑΚ.

Δύο με τρεις μεταγραφές προανήγγειλε ο Φανούρης Βατσινάς που κάλεσε σε απολογία τον Τρίσταν Πέερσμαν για τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε εφημερίδα του Βελγίου.

Χωρίς μεγάλα λόγια και υψηλές προσδοκίες πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η επίσημη “πρώτη” του ΟΦΗ όπου μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν και περίπου 100 φίλαθλοι της Κρητικής ομάδας.

Μεταγραφική είδηση δεν πρόεκυψε ωστόσο ο Φανούρης Βατσινάς αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι κάλεσε σε απολογία τον Βέλγο τερματοφύλακα Τρίσταν Πέερσμαν για τις δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει σε εφημερίδα της πατρίδας του.

” Ξεκινάει μια καινούργια σεζόν όπου βάζουμε νέους στόχους. Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στην πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μας. Θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα καθώς και οι άλλες ομάδες έχουν δυναμώσει αρκετά. ” ήταν τα πρώτα λόγια του Φανούρη Βατσινά που στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην αντίδραση της Κρητικής ομάδας για τις δηλώσεις που φέρεται ότι έχει κάνει ο Τρίσταν Πέερσμαν και μιλάει για οφειλές τεσσάρων μηνών. Πάντως ο πρόεδρος του ΟΦΗ διέψευσε ότι υπάρχει θέμα οφειλών και περιμένει να ακούσει στην απολογία του τον Βέλγο τερματοφύλακα.

” Έχουμε ενημερωθεί για τις δηλώσεις που έχει κάνει και κλήθηκε σε απολογία. Αν τις έχει κάνει τότε θα τιμωρηθεί παραδειγματικά. Με τις δηλώσεις που έχει κάνει προσβάλει την ομάδα, την διοίκηση αλλά και τους συμπαίκτες του. Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα τιμωρηθεί παραδειγματικά. Σας διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει κανένα οικονομικό θέμα. ” τόνισε ο πρόεδρος του ΟΦΗ που στην συνέχεια είπε ότι περιμένει να ακούσει τι θα πει πάνω σε αυτό το θέμα ο ίδιος ο Βέλγος πορτιέρο.

Όσο για τις μεταγραφές ο Φανούρης Βατσινάς προανήγγειλε την απόκτηση τριων ποδοσφαιριστών… ” Θα κινηθούμε για να κάνουμε δύο με τρεις μεταγραφές ακόμα και ελπίζουμε ότι μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Γερμανία θα τις έχουμε ολοκληρώσει. ”

Όρος: ” Έχω καλό προαίσθημα ” Από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ δηλώσεις έκανε ο Ούγγρος επιθετικός, Πίτερ Όρος… ” Πρώτα από όλα ελπίζω να έχουμε μια καλή προετοιμασία και εδώ και στην Γερμανία. Όλα στην ομάδα είναι πολύ καλά και έχω για την επόμενη περίοδο ένα καλό προαίσθημα. ” ήταν οι πρώτες κουβέντες του 27χρονου φορ.

Υπο τις οδηγίες του Φράντισεκ Στράκα προπονούνται και τρεις ποδοσφαιριστές που θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Τσέχου τεχνικού. Ο λόγος για τους Λιοσάτο, Βούγιοβιτς, Κίτσο που δοκιμάζονται από τον προπονητή του ΟΦΗ αλλά αν αποκτηθούν θα υπολογίζονται για την δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίασαν δικαιολογημένα οι Μπαρκαουάν, Βενέτης, Σφακιανάκης και Τζόρβας που αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook