Όλοι στο πλευρό του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ μπορεί να διάγει τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του ωστόσο όλοι περιμένουν να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για να μην αφεθεί στην… τύχη των όποιων αποφάσεων ΕΠΟ και Πολιτείας

Συσπείρωση είναι το σύνθημα στον ΟΦΗ πλέον αφού μπορεί η Κρητική ομάδα να διάγει τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του ωστόσο όλοι περιμένουν να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για να μην αφεθεί στην… τύχη του.

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε να είναι στο πλευρό του ΟΦΗ η ΕΠΣΗ και οι βουλευτές Ηρακλείου με αφορμή τη δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού για τις ποδοσφαιρικές ομάδες που θα επιλέξουν να υποβιβαστούν στην ερασιτεχνική κατηγορία από τη SUPER LEAGUE αφού βλέπουν τις προθέσεις που υπάρχουν και προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα.

Ο ΟΦΗ σίγουρα δεν πρέπει, και δεν θα τον αφήσουν οι άνθρωποί του, να αφεθεί στις τύχες των όποιων αποφάσεων ΕΠΟ και Πολιτείας αφού τώρα είναι που θα πρέπει να δείξει την δυναμική του και οτι “ψάχνει” μία φόρμουλα για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Η Γ.Σ δεν έχει ακόμα οριστεί όμως αναμένεται αν γίνει το συντομότερο ώστε να αρχίσουν οι ζυμώσεις γιατί ο κόσμος αδημονεί για την επόμενη μέρα και χρειάζεται προοπτική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook