Χωρίς βιασύνη για να βρεθεί η καλύτερη λύση…

Ναι μεν “Το γοργόν και χάρη έχει”… όμως όποιος βιαζεται σκοντάφτει, και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη στην απόφαση για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ.

Σωστά λέει ο λαός μας οτι “Το γοργόν και χάρη έχει” όμως ισχύει και το οτι…”όποιος βιαζεται σκοντάφτει”.

Ο χρόνος τώρα μπορεί να μην πιέζει τόσο ασφυκτικά, αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα οπότε δεν έχει επικυρωθεί και τυπικά ο υποβιβασμός του, ωστόσο δεν θα πρέπει να αναλωθεί αυτό το διάστημα σε παρελθοντολογία και καταλογισμό ευθυνών.

Σίγουρα αυτό θα πρέπει να γίνει και να μάθει και ο κόσμος τι έγινε όμως δεν είναι το μείζον αυτή την στιγμή. Θα πρέπει η ομάδα να κοιτάξει μπροστά και να διδαχθεί από τα λάθη της.

Αυτό που… καίει τους φίλους της ομάδας είναι το αύριο όπου είναι αβέβαιο και όσο οι κόντρες συνεχίζονται τόσο η αβεβαιότητα αυξάνεται αφού δεν υπάρχει μία… ενιαία καθαρή γραμμή.

Η απόφαση για την επόμενη μέρα θα πρέπει να ληφθεί άμεσα με καθαρό μυαλό. Θα είναι καταστροφικό να χαθεί πάντως χρόνος και να καθυστερήσει… το χτίσιμο της ομάδας, όπου και να αγωνίζεται. Για πολλούς η λύση της Γ΄εθνικής είναι μονόδρομος. Όμως και εκεί ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα ακόμα και για μία ομάδα του μεγέθους του ΟΦΗ.

Η προσπάθεια πρέπει να ξεκινήσει και να γίνει με σύνεση και νηφαλιότητα. Μόνο τότε ο ΟΦΗ θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του… Αλλιώς εσωστρέφεια, γκρίνιες, φωνές, αλληλοκατηγορίες και μία από τα ίδια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook