Η Γενική Συνέλευση και μετά το… μπαλάκι στον Ερασιτέχνη

Η… μάνα του ΟΦΗ θα κληθεί να παίξει μείζονα ρόλο ενώ η Γ.Σ θα λάβει τις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του ΟΦΗ.

Η πίκρα για την αποχώρηση του ΟΦΗ είναι διάχυτη ωστόσο θα πρέπει άμεσα να γίνουν οι ενδεδιεγμένες κινήσεις για την επόμενη μέρα.

Η Γενική Συνέλευση θα πρέπει να συγκληθεί άμεσα και να ληθφεί η απόφαση για το που θα παίζει ο ΟΦΗ του χρόνου ώστε να μην χαθεί χρόνος αφού το.. αντιπαράδειγμα του Αρη, που ακροβατούσε ανάμεσα σε δύο κατηγορίες, θα πρέπει να το έχουν άπαντες στο μυαλό τους.

Ο Ερασιτέχνης ως μεγαλομέτοχος αυτή την στιγμή, αλλά και αν τελικά η ομάδα πέσει στην Γ΄εθνική, θα είναι αυτός που θα πρέπει να τρέξει τις εξελίξεις αφού βέβαια πρώτα η Γ.Σ προκρίνει την λύση που θα είναι η ενδεδειγμένη για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει άμεσα εκεί που ανήκει.

Τίποτα δεν αποκλείεται όμως όλα δείχνουν πως θα προτιμηθεί η λύση του υποβιβασμού της ομάδας στη Γ’ Εθνική, προκειμένου να απαλλαγεί από τα χρέη και να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια, με στόχο την επιστροφή στη Super League, το συντομότερο δυνατόν. Οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν πως αν ο ΟΦΗ απαλλαγεί από τα χρέη, θα μπορέσει να προσελκύσει ευκολότερα χρηματοδότες.

Τις τελευταίες ημέρες είχε μελετηθεί και το ενδεχόμενο αγοράς ΑΦΜ από άλλη ομάδα, όμως η συγκεκριμένη λύση, δε φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες χωρίς να αποκλείεται βέβαια το οτιδήποτε. 

Το να αγωνιστεί ο ΟΦΗ πάντως ως έχει στο πρωτάθλημα της Football League, μοιάζει… ουτοπικό λόγω των οικονομικών του προβλημάτων.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook