Δεν λέει να βρει την ησυχία του…

Στον ΟΦΗ ένα πρόβλημα λύνεται, δύο προκύπτουν αφού υπάρχει διπλός κίνδυνος από τους Ζόρντι και Χόρχε Λόπεζ που ζητάνε να πληρωθούν άμεσα αλλιώς να μην οριστεί το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Το κρύο – ζέστη, συνεχίζεται για τον ΟΦΗ αφού πριν προλάβει να χαρεί με την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου αλλά και το γεγονός οτι πήρε τις απαραίτητες ενημερότητες και μπορεί να κάνει έστω και στο φινάλε μεταγραφές, προέκυψε ένα ακόμα, διπλό αυτή την φορά, πρόβλημα.

Στον ΟΦΗ υπάρχει κίνδυνος από τους Ζόρντι και Χόρχε Λόπεζ που ζητάνε να πληρωθούν άμεσα αλλιώς να μην οριστεί το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Πρόκειται για ένα ποσό περίπου 54 χιλιάδων με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να κάνουν και πάλι έναν αγώνα.. δρόμου για να βρεθούν τα χρήματα ενώ βρίσκονται σε διαρκείς επαφές μιλώντας με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που δεν επικοινώνησαν ούτε με τον δικηγόρο τους στην Ελλάδα, προχωρώντας σε άμεση ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης βαθμών.

Από κει και πέρα η αβεβαιότητα παραμένει και όλοι περιμένουν τις εξελίξεις και το τι θα γίνει με το ματς της Κυραικής στο Περιστέρι όπου θεωρείται σχεδόν απίθανη η συμμετοχή του Μερεμπασβίλι.  Αντίθετα αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή μετά από καιρό ο Περογαμβράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook