Ζητάει ξανά διαχειριστικό έλεγχο ο Πουλινάκης

Με επιστολή του προς την ΠΑΕ ΟΦΗ, ο πρώην πρόεδρος ζητάει για δεύτερη φορά διαχειριστικό έλεγχο για την διάρκεια της δικής του θητείας, από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2014.

Aναλυτικά η επιστολή προς την ΠΑΕ ΟΦΗ

ΠΡΟΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ

Κύριε Πρόεδρε,

Κύριοι Σύμβουλοι,

Από την ημέρα της παραιτήσεώς μου από το αξίωμα του προέδρου (7/12/2014) μέχρι σήμερα, καθημερινά εκτοξεύονται αισχρού περιεχομένου συκοφαντίες και ύβρεις εναντίον μου. Υπενθυμίζω ότι ανέλαβα την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ τον Ιούλιο του 2012, με ένα δυσβάστακτο χρέος στα βιβλία της εταιρείας, όταν ουδείςεκ των μελών του σημερινού Δ.Σ., αλλά και ουδείς εκ των παραγόντων-μελών της ΠΑΕ (μέτοχοι, πρώην μέλη του Δ.Σ. κ.λπ.) ανελάμβαναν την ευθύνη της «ηλεκτρικής καρέκλας» του προέδρου, με αποτέλεσμα να αποτολμήσω –με την ανάληψη της προεδρίας– ένα επικίνδυνο άλμα που θα έβαζε –και τελικά έβαλε– σε κίνδυνο εμένα και την οικογένειά μου. Και μετά τη Γενική Συνέλευση της 5ης Ιανουαρίου 2015, συνέχισαν να εκτοξεύονται εις βάρος μου, μέσω των ΜΜΕ από μέλη της διοίκησης διάφορες κατηγορίες.

Ο νυν πρόεδρος μέχρι χθες μιλούσε για διαχειριστικό έλεγχο –κάτι που εγώ είχα ζητήσει προ μηνών– και αίφνης το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Κρήτη ΤV μιλούσε για έλεγχο που παρείχε μόνο την οικονομική θέση της ΠΑΕ».

Η απάντηση των συκοφαντιών εις βάρος μου βεβαίως θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Επειδή όμως οι δικαστικές διαδικασίες είναι χρονοβόρες και εγώ ως πολίτης Ηρακλείου θέλω να κοιτάζω τους φιλάθλους μας στα μάτια, διά της παρούσης ζητώ την άμεση διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου των οικονομικών δεδομένων της ΠΑΕ από την ημέρα που ανέλαβα έως την ημέρα της παραιτήσεώς μου (7/12/2014). Αναλαμβάνω το κόστος της αμοιβής του ορκωτού λογιστή, με την προϋπόθεση ότι ο έλεγχος να περατωθεί εντός 10 ημερών και ότι ο διενεργών τον έλεγχο ορκωτός λογιστής να είναι κοινής αποδοχής.

Η διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου θα αποδείξει με στοιχεία ότι στην ΠΑΕ, με διαρκείς προσπάθειές μου μπήκαν χρήματα πολύ περισσότερα από τα έσοδά της. Με αυτά άλλωστε η ΠΑΕ έμεινε «ζωντανή» 30 μήνες, όταν άλλες ιστορικές ομάδες κατέληξαν στη Γ΄ Εθνική.

Ευελπιστώ ότι οι πρόσφατοι «σωτήρες» της ΠΑΕ θα έχουν την υπομονή να αναμείνουν το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου, αποφεύγοντας κατά το μεσολαβούν χρονικό διάστημα να συνεχίζουν το έργο τους, διασπείροντας φήμες εις βάρος μου, ώστε να δικαιολογήσουν την ακαταλληλότητά τους.

Παρακαλώ όπως η παρούσα επιστολή μου να δοθεί σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.

 

Με εκτίμηση

 

 

Μάνθος Πουλινάκης

τ. Πρόεδρος, νυν μέλος

του Δ.Σ. της ΠΑΕ OΦH

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook