Στράκα: Θέλω πειθαρχία

Αμέσως μετά την παρουσίαση του από τον Φανούρη Βατσινά, ο Φράντισεκ Στράκα κατέβηκε στα αποδυτήρια του ΒΑΚ. Μαζί του ήταν ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φανούρης Βατσινάς όπου παρουσίασε στους παίκτες της ομάδας τον Τσέχο τεχνικό. ” Ο κύριος Στράκα είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ. Μαζί θα πάμε την καινούρια χρονιά και εύχομαι κάθε επιτυχία […]

Αμέσως μετά την παρουσίαση του από τον Φανούρη Βατσινά, ο Φράντισεκ Στράκα κατέβηκε στα αποδυτήρια του ΒΑΚ.

Μαζί του ήταν ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φανούρης Βατσινάς όπου παρουσίασε στους παίκτες της ομάδας τον Τσέχο τεχνικό. ” Ο κύριος Στράκα είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ. Μαζί θα πάμε την καινούρια χρονιά και εύχομαι κάθε επιτυχία σε εσάς. “ ήταν τα λόγια του και στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο 50χρονος προπονητής.

” Δεν θέλω να σας ζαλίσω και να σας κουράσω αφού θα τα λέμε όλη την χρονιά. ” ήταν τα πρώτα λόγια του Φράντισεκ Στράκα και στην συνέχεια τόνισε… ” Θέλω να είστε πειθαρχημένοι και να είστε σωστοί απέναντι στην ομάδα. Μπορείτε να με φωνάζετε “Φράνκι” και θέλω να έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Τα υπόλοιπα θα τα λέμε μέσα στην σεζόν όπου πρέπει να δουλέψουμε όλοι πολύ σκληρά. ” ήταν τα λόγια του Στράκα και στην συνέχεια αποχώρησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ σχημάτισαν καλή άποψη για τον νέο προπονητή της ομάδας και ήδη τα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν είχαν αυτό κυρίαρχο θέμα.

Απόντες Γκέρμπερ, Μπαρκαουάν, Πόποβιτς, Τζόρβας, Σφακιανάκης Από τους παρόντες αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Μιχάλης Σηφάκης που επέστρεψε μετά τον έναν χρόνο δανεισμού του στον Ολυμπιακό.

Απεναντίας το παρών δεν έδωσαν οι Πόποβιτς, Γκέρμπερ που έρχονται Παρασκευή και ο Σφακιανάκης που αναμένεται στο Ηράκλειο την Παρασκευή. Να σημειωθεί πως όλοι είναι δικαιολογημένα απόντες.

Στα αποδυτήρια του ΒΑΚ έδωσαν και δέκα(!) ποδοσφαιριστές που είχαν δοθεί δανεικοί την προηγούμενη περίοδο. Αυτοί που συνάντησαν τους παλιούς ήταν οι παρακάτω:

Ξενοδόχοφ, Αλέξης Κουνενάκης, Πλουσής, Μαρκάκης, Περογαμβράκης, Χριστοφής, Σταθόγλου, Μαμουλάκης, Μιχελακάκης, Φουκαράκης.

Επίσης το παρών στην πρώτη συγκέντρωση έδωσε και ο νεαρός Ρουμπάκης που έχει αποκτηθεί και την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στις Ασίτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook