Ούτε σήμερα!

Ο ΟΦΗ δέχτηκε ένα χαζό γκολ, ισοφάρισε αμέσως όμως δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Καλλονή και παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού.

Χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, ο ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με την Καλλονή – στην μοναδική φάση που έκανε στο παιχνίδι – με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμα σε κίνδυνο. Ο ΟΦΗ δεν ήταν κακός, βάσει και των προβλημάτων που αντιμετώπιζε, ήταν καλύτερος από την Καλλονή που δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία του Λόρια όμως δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε σήμερα.

Ο Γκατούζο παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-4-1-1 και τον Μερεμπασβίλι πίσω από τον Πετρόπουλο με τους δύο ποδοσφαιριστές να χάνουν την μεγαλύτερη ευκαιρία όταν ο Χογκ απέκρουσε τα σουτ που έκαναν. Η Καλλονή είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά να μην μπορεί να σκοράρει. Και κόντρα στην ροή του αγώνα, η Καλλονή σκόραρε στο 70′ όταν ο Τριποτσέρης υπέπεσε σε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Χουάνμα. Ο ΟΦΗ ευτύχησε να σκοράρει αμέσως όταν ο Μακρής με κεφαλιά σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες στο 80′ με τον Δελφάκη να αποβάλει τον Τριποτσέρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΟΦΗ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά με τον Αντελέγιε να αστοχεί σε κενή εστία ενώ στο 91′ ο Χογκ αποκρούει το σουτ του Μερεμπασβίλι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook