Φτάνουν σήμερα στο Ηράκλειο οι Ιταλοί και έπονται εξελίξεις

Σήμερα το βράδυ αναμένονται στο Ηράκλειο ο δικηγόρος Κλαούντιο Μπινγκέτι και ο οικονομικός διευθυντής των Ιταλών επενδυτών με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Αντίστροφα ξεκίνησαν να μετρούν οι εξελίξεις με την ευχή και την ελπίδα ότι θα γίνει η πολυπόθητη μετάβαση στη νέα εποχή του ΟΦΗ. Σήμερα το βράδυ αναμένεται να φτάσουν στο Ηράκλειο ο άνθρωπος που έχει αναλάβει όλες τις διαπραγματεύσεις, ο Ιταλός δικηγόρος Κλαούντιο Μπινγκέτι αλλά και ακόμα ένας συμπατριώτης του, ο οικονομικός διευθυντής του επιχειρηματικού ομίλου που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΟΦΗ. Αυτό σημαίνει ότι φτάνει στο τέλος του και ο διαχειριστικός έλεγχος που βρίσκεται σε εξέλιξη και για τον οποίο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναδείξει το πραγματικό χρέος της ΠΑΕ που ανέρχεται στα 9 – 10 εκ. ευρώ – όπως αναμενόταν δηλαδή.

Με την παρουσία των Ιταλών στο Ηράκλειο, πλέον αναμένουμε τις οριστικές εξελίξεις σε αυτήν την υπόθεση με την ελπίδα να είναι διάχυτη στις τάξεις του κόσμου του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook