Φινάλε με νίκη μπροστά στο κοινό του…

Το τελευταίο του εντός έδρας ματς για το 2014 δίνει την Τετάρτη ο ΟΦΗ υποδεχόμενος την Καλλονή με μοναδικό στόχο την νίκη αφού έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία.

Δύο ματς έμειναν στον ΟΦΗ για να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2014 και μάλιστα δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει εκτός Κρήτης.

Κατ΄αρχήν την Τετάρτη υποδέχεται την Καλλονή και το Σάββατο αγωνίζεται στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά. Δύο ματς, δύο νίκες είναι ο ξεκάθαρος στόχος ώστε να απεγκλωβιστεί από την ουρά της βαθμολογίας αφού πλέον βρίσκεται κάτω από την ζώνη που οδηγεί στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο ΟΦΗ θα δώσει την Τετάρτη την τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό του με αντίπαλο την ομάδα της Μυτιλήνης και θέλει να ξαναζεστάνει τον κόσμο του εποιστρέφοντας στα τρίποντα.

Η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι και στο.. πικ της και εκεί έριξε το βάρος ο Γκατούζο που βλέπει κάθε αγωνιστική να προστίθεται και ένα αγωνιστικό πρόβλημα αφού μετά τους Καλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλη, Περογαμβράκη, Τζορτζ, Ραζάκ τέθηκε νοκ άουτ και ο Τζορτζ.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του σήμερα το απόγευμα και το θετικό είναι οτι επιστρέφουν από τιμωρία οι είναι οι Μιλιάζες, Τριποτσέρης.

Εντωμεταξύ, παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ ο Ισλάμ Φερούζ που δεν βρισκόταν άλλωστε στα πλάνα του Τζενάρο Γκατούζο και έχει ήδη αποχωρήσει από το Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook