Ξεκίνησε άλλη μία βδομάδα αβεβαιότητας…

Στο… άγνωστο βρίσκονται και πάλι οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ και στον ΟΦΗ περιμένουν να μάθουν πότε και με ποιόν αντίπαλο θα είναι η επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση.

Στο άγνωστο βρίσκονται και πάλι οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ και στον ΟΦΗ περιμένουν να μάθουν πότε και με ποιόν αντίπαλο θα είναι η επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση.

Η λέξη προγραμματισμός είναι άγνωστη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα παραμένουν “ανοικτά” όσον αφορά την επόμενη.. μέρα. Τα ερωτήματα που περιμένουν απάντηση πλέον είναι πότε θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, με ποιόν θα παίξει ο ΟΦΗ δηλαδή θα προσπρεραστεί ξάνα, όπως έγινε με την 6η, μία αγωνιστική και θα πάμε στην επόμενη (σε συτήν την περίπτωση δεν θα παίξει εντός με την Κέρκυρα αλλά εκτός με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα)….

Κανείς δεν βάζει πάντως το χέρι του στην .. φωτιά με αυτήν την κατάσταση και έτσι όπως έχει γίνει τα πάντα κινούνται στην αβεβαιότητα…

Κάτι όμως πρέπει να γίνει άμεσα ώστε και οι ομάδες να κάνουν τα.. κουμάντα τους για να προετοιμαστούν καταλλήλως για την επόμενη επίσημη αγωνιστική τους υποχρέωση…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook