Xωρίς τέρματα το φιλικό τεστ του ΟΦΗ με τον Α.Ο.Χανιά

Χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το φιλικό ματς του ΟΦΗ με τον Α.Ο.Χανιά στο ΒΑΚ σε ένα ματς όπου ο Γκατούζο “τσέκαρε” την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών του.

Χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το φιλικό ματς του ΟΦΗ με τον Α.Ο.Χανιά στο ΒΑΚ σε ένα ματς όπου ο Γκατούζο “τσέκαρε” την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών του.

Επίσημη δράση στις Εθνικές κατηγορίες δεν υπάρχει αυτό το Σ/Κ  και για να μείνουν ΟΦΗ και Α.Ο.Χανιά σε κάποιο ρυθμό έδωσαν φιλικό ματς στο ΒΑΚ που έληξε χωρίς τέρματα.

Γκολ δεν είδαν όσοι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση αλλά ο Γκατούζο είδε αυτά που ήθελε ενόψει της επόμενης επίσημης αγωνιστικής δραστηριότητας της ομάδας του.

Αυτό που κρατάει είναι η διάθεση των παικτών του, κυρίως των νεαρών, που έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν οτι μπορούν να βοηθήσουν όταν κληθούν την ομάδα τους.

Το Gentikoule βρέθηκε στο “Βαρδινογιάννειο” και σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του φιλικού αγώνα.

Δείτε το live:

ΟΦΗ: Λόρια, Αρτόλα, Μιλιάζες, Τριποσέρης, Αντελέγιε, Στάθης Πετρόπουλος, Ραζάκ, Μερεμπασβίλι, Μακρής, Μπανούσης

ΑΟΧ: Σικαλιάς, Οικονομόπουλος, Μανωλάς, Κοντεόν, Κόντοβος, Σιλαγαρδάκης, Εσόνο, Καμινιώτης, Πάγκαλος, Κρητικός, Μαρτσάκης

1΄ Σέντρα στο παιχνίδι

14΄Πλασέ Καμινιώτη έδιωξε με τα πόδια ο Λόρια

27΄ Σουτ του Πετρόπουλου, μπλόκαρε ο Σικαλιάς

31΄ Σέντρα Στάθη, ο Μερεμπασβίλι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ

44΄Σέντρα Εσόνο, κεφαλιά Κρητικού, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λόρια

Τέλος ημιχρόνου

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Τζενάρο Γκατούζο να έχει παρατάξει την ομάδα του με τους Αγριμάκη, Μπολάκη, Μονιάκη, Φαζό, Δαμιανάκη, Λαμπρόπουλο, Χύζι, Ροβίθη, Μανιδάκη, Μαραθιανός και Τζορτζ.

Ρίζος αντί Σικαλιά η μόνο αλλαγή για τον ΑΟΧ

50΄ Σουτ Χύζι, άουτ

59΄Ωραία συνεργασία Τζορτζ -Μαραθιανού, ο τελευταίος βρήκε υπέροχα τον Ροβίθη, ο οποίος σε θέση τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα άουτ

70΄ Φάουλ του Νύκταρη, έδιωξε σε κόρνερ ο Αγριμάκης

87΄Ο Αγριμάκης αποκρούει το σουτ του Γουέλκαμ.

Τελος αγωνα 0-0

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook