Στο… περίμενε και ο ΟΦΗ

Αβεβαιότητα κυριαρχεί στον ΟΦΗ για το αν θα γίνει ο αγώνας με την Κέρκυρα την Κυριακή ή θα ισχύσει τελικά η αναβολή της αγωνιστικής, ώστε να γίνει και ο προγραμματισμός της τεχνικής ηγεσίας για το επόμενο ματς.

Αβεβαιότητα κυριαρχεί στον ΟΦΗ  για το αν θα γίνει ο αγώνας με την Κέρκυρα την Κυριακή ή θα ισχύσει τελικά η αναβολή της αγωνιστικής, ώστε να γίνει και ο προγραμματισμός της τεχνικής ηγεσίας για το επόμενο ματς.

Η προετοιμασία γίνεται στο… άγνωστο αφού όλα βρίσκονται στον… άερα περιμένοντας τις τελικές αποφάσεις της Λίγκας για το τι τελικά θα γίνει.

Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός, γιατί όχι και εκνευρισμός, με αυτά που γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αφού πάει στράφι ο προγραμματισμός και κανείς δεν ξέρει με σιγουριά ποιο τελικά θα είναι το επόμενο επίσημο ματς της ομάδας ώστε να γίνει και η κατάλληλη προετοιμασία.

Αν τελικά…. μεγαλώσει το κενό στην δράση των πρωταθλημάτων, στον ΟΦΗ βρίσκονται σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες προκειμένου οι παίκτες να μείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση αν βέβαια επιτρέψει η ΕΠΟ να γίνουν φιλικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook