Θέλει να κάνει “σεφτέ” στις νίκες στο φετινό Κύπελλο

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Ξάνθη (LIVE 19:30 Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr) και θέλει το “τρίποντο” για να μην.. τρέχει την τελευταία αγωνιστική στον Βόλο.

Πέρυσι έφτασε μία… ανάσα από την συμμετοχή του στον Τελικό του Κυπέλλου και φέτος θέλει να κάνει μία πορεία ανάλογη. Για να τα καταφέρει και να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση και να μην ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα στον Βόλο κόντρα στην Νίκη την τελευταία αγωνιστική, θέλει νίκη και μόνο νίκη σημερα κόντρα στην Ξάνθη  (LIVE 19:30 Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr) στο “Γεντί Κουλέ”.

Ο ΟΦΗ θέλει και την ηρεμία του μετά τα όσα ακολούθησαν του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με τον Τζενάρο Γκατούζο να παραμένει τελικά στην ομάδα και να αφήνει εκτός αποστολής για το σημερινό ματς τους Πετρόπουλο, Τριποτσέρη και Μιλιάζες ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Κουτσιανικούλης.

Για την αναμέτρηση με την Ξάνθη ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές που είναι οι:

Λόρια, Αγριμάκης, Αντελέγιε, Μπανούσης, Μπολάκης, Φαζός, Φερούζ, Απόνιο, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Τζορτζ, Μακρής, Μεϊτέ, Μερεμπασβίλι, Μονιάκης, Σίσιτς, Στάθης.

Εκτός έμειναν οι Περογαμβράκης και Αρτόλα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και οι Γιαγκιόζης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Πετρόπουλος, Δαμιανάκης, Ραζάκ, Μανιδάκης, Ροβίθης και Μαραθιανός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook