Πρώτα η Ξάνθη και μετά ο Πανθρακικός

Δύο εκπροσώπους της Θράκης αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ σε Κύπελλο και πρωτάθλημα μέσα σε λίγες μέρες με τον Γκατούζο να μην υπολογίζει σίγουρα για τον αγώνα της Πέμπτης στις υπηρεσίες των Περογαμβράκη και Αρτόλα.

Δύο εκπροσώπους της Θράκης, Ξάνθης και Κομοτηνής, αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ σε Κύπελλο και πρωτάθλημα μέσα σε λίγες μέρες με τον Γκατούζο να μην υπολογίζει σίγουρα για τον αγώνα της Πέμπτης στις υπηρεσίες των Περογαμβράκη και Αρτόλα.

Αρχικά είναι το ματς για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου στο “Γεντί Κουλέ” με την Ξάνθη την Πέμπτη το απόγευμα (19.30) και την Κυριακή εκτός έδρας τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα (17.15).

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ξάνθη συνεχίζει ο ΟΦΗ με τον Τζενάρο Γκατούζο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Περογαμβράκη και Αρτόλα, που  νιώθουν ενοχλήσεις σε γόνατο και δικέφαλο αντίστοιχα.

Κανονικά συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ και ο Τζενάρο Γκατούζο είδε τους Περογαμβράκη και Αρτόλα να μην προπονούνται και μένουν σίγουρα εκτός από το ματς του Κυπέλλου και θα φανεί αν θα χάσουν και το ματς της Κυριακής.

Η προετοιμασία των παικτών θα ολοκληρωθεί σήμερα με προπόνηση που θα γίνει στις 17:30 στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook