Μακρής: «Ξεχνάμε τη νίκη, κοιτάζουμε τον Αστέρα»!

Ο αρχηγός του ΟΦΗ παρέλαβε το βραβείο του MVP και έδωσε ήδη το σύνθημα για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Δείτε το video με τις δηλώσεις του Γιώργου Μακρή. Αρχικά, ο Γιώργος Μακρής είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο. Όλη η ομάδα βοήθησε σε αυτό το βραβείο και το αφιερώνω σε όλους όσους αποτελούν κομμάτι […]

Ο αρχηγός του ΟΦΗ παρέλαβε το βραβείο του MVP και έδωσε ήδη το σύνθημα για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Δείτε το video με τις δηλώσεις του Γιώργου Μακρή.

Αρχικά, ο Γιώργος Μακρής είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο. Όλη η ομάδα βοήθησε σε αυτό το βραβείο και το αφιερώνω σε όλους όσους αποτελούν κομμάτι του ΟΦΗ”.


Παράλληλα, ο 30χρονος κεντρικός χαφ του ΟΦΗ κοίταξε μπροστά στρέφοντας την προσοχή όλων στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: “Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό το βραβείο ήρθε και θέλω να ξεχάσουμε τη νίκη και να κοιτάξουμε αυτό που έρχεται με τον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον είναι δυνατές όλες οι ομάδες και δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο. Εμείς τα κοιτάζουμε ξεχωριστά όλα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook